När man har hamnat i Louis Vuitton himlen

av Home2Tiny
Home2tiny provar Louis Vuitton väskor hos Artyfact gallery i Båstad
Jag är nog minsann lite småkär…..

….. i ett galleri/butik……. om man nu kan vara det….. Saken var den att jag kände för att komma utanför husets väggar och vi styrde kosan mot Båstad. Eftersom vi skulle till Design House Stockholm, så passerade vi bara centrum, men så i ögonvrån när Mr C i vanlig ordning dundrade på mot själva “målet” hann jag skymta något som fick mig att haja till.
Kunde det vara möjligt…..
Jodå, på tillbakavägen fick allt Mr C stanna och jag hoppade in i galleriet/butiken och för ett ögonblick stannade nästan mitt hjärta av lycka….
Jag hade hamnat i Louis Vuitton himlen….. Och här stannade vi lääänge.
Inte bara för att jag som alltid hade väldans svårt för att bestämma mig, utan också för att galleriets ägare Patrick var sådär vansinnigt trevlig och vi pratade på om allt från vintageväskor såklart, till designmöbler och konst. För just fantastisk konst och foto är galleriet fyllt med och vi drogs genast till de utställningarna med bilder från olika fotografer, makalöst fina…….
Första men långt ifrån sista besöket hos Artyfact Gallery och jag behöver väl knappt skriva att den här pärlan måste du bara besöka om du har vägarna förbi

HÄR hittar du mer info och vägbeskrivning till Artyfact Gallery

Du hittar även champagnekylare i vintage som är hur coola (!!!) som helst och stort vill ha på dem…


Japp jag hade svårt för att bestämma mig och förmodligen kommer jag att ångra mig resten av livet att den där weekendbagen inte fick följa med hem….. men det fick bli en annan väska i stället och jag är mer än nöjd.
Äntligen har en Louis Vuitton fått flytta in och jag älskar att den är vintage, skinnet är perfekt slitet och i övrigt är den hur fin som helst……..och vad det gäller weekendbagen……så är jag nere i Båstad på nästan två röda…..

Njut av fredagen vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

9 kommentarer

Sallys hus 6 maj, 2016 - 08:31

OMG!!
Vilket ställe!
Å tänk att det är något konstigt med väskor….man får aldrig för många!
Ha en fin dag vännen så hörs vi snart!
Kram Katarina

Svar
Hanna 6 maj, 2016 - 13:03

Vilket ställe! Den där väskan är ju bara så snygg.

Svar
Mamma C 6 maj, 2016 - 14:14

Toppenställe och väskan var snygg.
kram Mamma C

Svar
Maria 6 maj, 2016 - 15:18

Åh vad mycket fint! Och ni fångar allt så vackert på bild!
Kram och ha en fin helg!
/Maria

Svar
Titti08 6 maj, 2016 - 16:03

LV gillas. Har tre väskor som alla används flitigt, dock i olika perioder.
Grattis till ditt fina köp.
Trevlig helg önskar Titti

Svar
anettan 6 maj, 2016 - 20:32

Den himlen skulle jag också vilja vara i. Kram Anette

Svar
Junitjej 6 maj, 2016 - 20:50

Vilka fantastiska väskor!

Svar
Flower of Fame 7 maj, 2016 - 05:38

Vilken butik, galleri. Ser mysigt ut. Fin väska du valde. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar
Villa Freja 7 maj, 2016 - 07:07

Vem skulle inte bli kär i en sån butik! Grattis till väskan. Kram.

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »