Finaste påskpresenten ever

av Home2Tiny
Det händer inte ofta, men det händer, att jag blir fullständigt mållös
Och det mina vänner kan jag lova att jag blev när jag öppnade det här paketet.

I det låg den finaste påskpresenten ever och något som stått på min “wish-list” lääänge,
en Bowl by Lassen.

Ja vad säger man, han kan minsann den där Mr C och han är verkligen överraskningarnas man.

Han menade att jag minsann behövde piggas upp eftersom jag har haft en ganska omskakande tid bakom mig när jag känt mig både ledsen och orolig.

 För ett tag sedan fick jag under något dramatiska omständigheter åka in akut till sjukhuset, japp det har med min sjukdom att göra och att jag inte har berättat det här är för att jag själv behöver bearbeta det som hände och det tar en aningens tid.

Sen är det också så att här inne hos er kan jag vara “frisk”, jag kan vara glad, jag kan vara allt det där jag en gång var och det betyder så otroligt mycket för mig att ha den här frizonen, men sen vet jag också att om jag delar med mig av allt det där jobbiga, onda och mörka som ständigt finns i min närvaro kan jag kanske kan hjälpa någon annan där ute som känner likadant och visa att man faktiskt inte är ensam.
Just nu är jag lite stukad, men som alltid får jag kraft och energi här hos er och jag har sagt det många gånger innan, men det är faktiskt så, att den här frizonen, bloggen, betyder mer än ni kan ana…..

 Oj det blev lite mer än jag tänkt från början, men nu får det stå kvar, that´s the story of my life……
Och by Lassen Bowl visst en ytlig lycka men fy tusan så glad jag blev……
HÄR hittar du by Lassen Bowl (finns i två storlekar, min är den stora)
 

K.Lundqvist doftljus hittar du HÄR
Salt och pepparkar,  Design House Stockholm
 Svart bricka hittar du HÄR
Kokbok, Öland, mat, möten, miljöer hittar du HÄR 
Tavla bild tagen av mig (intresserad maila home2tiny@gmail.com)

Det blir en lugn dag, kanske jag kommer fixa lite i köket, har några recept jag vill testa.

Ha en fortsatt skön helg vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

16 kommentarer

Ulrica 27 mars, 2016 - 09:12

Jag blir så ledsen att höra att du inte mår bra!!
Precis som du säger så är det skönt när bloggen kan användas som en fristad, men lika väl bra att kunna berätta och få lite webb-väninne-omtanke <3.
Och din man, han är verkligen fantastisk som piggar upp dig!! Skålen är underbar och passade väldigt fint där på byrån.

Jag hoppas du vilar lite idag och tar hand om dig!
KRAM

Svar
Marita 27 mars, 2016 - 09:17

Vill bara skicka massor av varma kramar till dej /Marita

Svar
Bittan 27 mars, 2016 - 12:13

Stor kram från mej …… skönt att blogg och påskpresenter hjälper lite i a f .
Bittan

Svar
Ljuva Magnolia 27 mars, 2016 - 14:57

Underbar skål, precis din stil kan jag tänka mig, passar så bra in i ert vackra hem. Världens goaste make verkar du ha!
Blir också ledsen när jag hör vilken skit du ska behöva lida av hela tiden, kan de inte bara komma på hur de ska hjälpa dig att bli av med detta hemska. Gott att bloggandet hjälper lite ändå, att din passion för fotandet och att inspirera andra ger dig glädje och energi i allt detta. Du är fantastisk tycker jag, en riktig kämpe, och så himla go.
Ska jag vara ärlig så är jag själv lite orolig för min hälsa som det liksom går utför med känner jag, sakta med säkert. Har fått problem med en muskel i ena kinden, det krampar, pirrar och spänner i halva ansiktet, har gjort sedan innan nyår nån gång. Värdelöst, och trots massage och annat vill det inte försvinna. Har en ny läkartid i april så får vi se vad de har för plan. Sen är det ungefär hundra saker till (bl.a håravfall), men en sak i taket. Jag har inte tid att vara sjuk, är ju så himla glad och sprallig person, och så kommer det någon liten djävul och pajar det känns det som..

Stor stor kram till dig fina Tina,
Catta

Svar
Hem ljuva hem 27 mars, 2016 - 15:33

Vilken speciell skål du fått. Passar så bra hos er. Trist att höra hur du mår, när det är så illa. Hoppas du mår bättre nu och den här frizonen är ju bara så underbar. Heja bloggen. Kraaaam Pia

Svar
Anonym 27 mars, 2016 - 17:28

Jättefin skål!
Tack för att du orkar blogga och leverera så många fina bilder, tips, idéer och annat till oss. Jag får så mycket inspiration av dig och det är en ren fröjd att kika in här!
Varma kramar från Monica

Svar
Flower of Fame 27 mars, 2016 - 17:30

Så snäll man du har. Superfin. Ibland är det skönt att få prata av sig. Beundrar din styrka att ändå hålla ut. Ha en fin mjuk kväll Kram Pernilla

Svar
Milla 27 mars, 2016 - 18:31

Den där skålen passade perfa hos dig! Du har så mycket öga för skönhet – det är sä förbaskat orätt att det ska finnas mörker o onda som lurar alldeles för nära. All värme o hopp till dig! Kram

Svar
Rektorskan 27 mars, 2016 - 19:20

Men det är väl klart att du ska dela den sidan också. jag ser det som en otrolig viktig del av den du är och din livsvärld och jag är helt säker på att du skänker oss läsare både djup och bredd genom dina livserfarenheter. Vilket fantastisk man han är Mr C. Kram på dig

Svar
anettan 27 mars, 2016 - 19:24

Super fin…..härligt med lite positivt då man behöver det som mest. ❤ Kram Anette

Svar
Sallys hus 27 mars, 2016 - 19:38

Hej snuttan!
men ååå det hade jag ingen aning om…att du varit så dålig…:(
Jag önskar å önskar att de snart ska hitta något som kan lindra det onda.

Vilken fantastisk mr C du har….
Super fin skål.
Puss o kram hjärtat!

Svar
Maria Kontorsråttan 27 mars, 2016 - 19:53

Vilken fin skål och vilken bra man du har. Jättetråkigt att höra att du varit så dålig. Verkligen trist. Hoppas allt vänder dig till det bättre nu.
Önskar dig allt gott.
Kramar
Maria

Svar
Onlyfemale.se 27 mars, 2016 - 20:52

Åh så fint! Vad trist att höra att du har det tufft. Stor kram på dig!
Glad påsk.

Kram

Svar
Jeanette 28 mars, 2016 - 07:39

Hoppas du mår bättre nu och har kunnat njuta av påskledighet. I dag skiner solen från en blå himmel här i Götet, hoppas det är samma hos er.
Kram J

Svar
Cat 28 mars, 2016 - 07:44

Men hur underbar var inte den 🙂 Härligt med omtänksamma presenter som är spot on. Hoppas du kryar på dig, hittar tillbaka din energi snart och kan njuta av vårsolen utan orosklump i magen. Kram, Catarina

Svar
Lena - gott för själen 3 april, 2016 - 06:08

Det lät inte bra vännen! Det där med akut-besöket alltså. Desto bättre var det ju det där med presenten. Kul att bli så där glad över en överraskning!

Kram Lena

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »