När man har en inredningskris

av Home2Tiny

Lite vårfeeling upp i tv-rummet
Ja, jag tycker att den där smutsrosa färgen ger det, vårkänslor, sen hur länge det får se ut så här på soffbordet det får vi se, har ju kli i fingrarna när det gäller sånt och plockar runt i tid och otid.

Tror minsann att jag lider av någon form av inredningsschizofreni för tillfället.

I ena stunden vill jag bara inreda med det svart-vita, stramt, enkelt och med så lite saker som möjligt.
Och i nästa andetag vill jag pyssla runt i huset med dimmiga pasteller, träfat, maffiga urnor och en hel del textiler.

Ja vad säger man det blir liksom en inredningskrock eller kanske inte
Kan det vara så att jag kan kombinera de här två stilarna på ett raffinerat sätt, det ena kanske inte behöver utesluta det andra.

Hm, får nog ge det en chans och prova mig fram, tur att det där med en inredningskris inte är en särskilt allvarlig åkomma utan mer en utmaning.

Så jag får väl ta mig an den där utmaningen då och det kanske är bäst det med tanke på att gårdagens shopping innebar två kassar fulla med vintageplädar, keramik och annat lullull som nu ska sammansmälta med det svartvita.

En något ytlig utmaning att ta tag i men en faslig rolig sådan.

Nu ska jag gnugga sömnen ur ögonen och smälta en rackarns god hotellfrukost, sen bär det sakta men säkert hemåt igen.

Ha en finfin dag vänner!

Kramisar 
T

LIKNANDE INLÄGG

11 kommentarer

HönaPöna 31 januari, 2016 - 14:19

Låter som att ni hade en härlig dag igår, lite shopping är aldrig fel!
Njut av dagen vännen!

Svar
Anonym 31 januari, 2016 - 14:20

Visst kan man blanda och du får säkert till det på ett alldeles fantastiskt vis!
Dina bilder är så himla fina. Jag gillar också den smutsrosa färgen. Nu är ju blått så inne, men jag är ingen blå person så jag försöker avstå från den färgen även om jag tycker det är jättefint hos andra.
Kram Monica

Svar
Maria 31 januari, 2016 - 16:02

Ser riktigt riktigt snyggt ut! Har man en bas av vitt och svart (även grått för den delen) så kan man ju lägga till vilken färg som helst och få det snyggt! Så är det ju bara att byta när man tröttnat.
Kram/maria

Svar
Sallys hus 31 januari, 2016 - 17:05

Hallå du fina!

Haahaaa ja du är rolig du gumman…
det låter ju som en alldeles överkomlig kris…;)
Låter ju liksom helt ok att flänga runt där hemma med kuddar o plädar o flytta o ändra…
Dagens smutsiga pasteller är heeelt ljuvliga!

Men ååå vad jag är nyfiken…vart tog han dig vart tog han dig??? Han är väl för go den där Mr C….
Läääängtar efter bilder!

Kraaaam Katarina

Svar
Ankan 31 januari, 2016 - 18:37

Jag tror att r på ett helt det är någon som kommer att kunna kombinera dessa stilar/färger på ett magiskt sätt så är det du. Håller med Katarina, är spänd på att få höra var ni hamnade. Ha en fin söndagkväll. kram Annika

Svar
Hemma på Sjuan 31 januari, 2016 - 18:38

Jag känner igen mig. Vet nog hur jag vill ha det men får inte till det riktigt eller har väl inte direkt råd med hur jag egentligen vill ha det… Snart hoppas jag på förändringar här hemma i alla fall. Och jag tackar för fina inredningsbilder. Alltid lika snyggt hos er. Kram

Svar
Mamma C 31 januari, 2016 - 18:55

Låter som ni haft det toppen.
Kram Mamma C

Svar
Flower of Fame 1 februari, 2016 - 04:59

Visst är det ett angenämt bekymmer att få inreda. Du får säkert ihop det till det bästa. Du är duktig på inredning. Gillar också det smutsrosa nu. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar
åse 1 februari, 2016 - 05:33

Härligt att våga kombinera, för att se resultatet måste man prova. Alltid lika kul att låta något nytt få flytta in. Ha en fin måndag. Kram Åse

Svar
Maria Kontorsråttan 1 februari, 2016 - 05:42

Du har stilsäker smak så din inredning blir aldrig fel. Bara snyggt.
Kram
Maria

Svar
Bakom dörr nr. 11 1 februari, 2016 - 06:33

Jag är nog inne i samma kris ;);)
Men jag har börjat blanda.
Gillar din stil, alltid så fint och underbara bilder.
Önskar dig en fin dag.
Kram Pia

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »