Lite partykänsla på nyårsafton

av Home2Tiny
Men hallå nytt bloggår
Hur mår ni där ute i stugorna?
Betongkeps?
Eller har ni studsat upp ur sängarna glada som lärkor?
Skulle inte vilja påstå att jag är överfylld av energi såhär en nyårsdag och typ känner för att storstäda huset eller nåt, nej det blir nog mer en pyjamasdag med fingrarna i chokladasken och en bra film på tv:n, men jag är verkligen taggad inför ett nytt år som ligger som ett oskrivet blad framför mig och jag kommer göra allt jag kan för att själv se till att det blir ett bra 2016.
I alla fall hade jag och Mr C en riktig myskväll igår, inga klackarna i taketstämning precis, men vi lagade god mat, sippade på ett glas bubbel och hade det bara sådär lugnt och skönt.
Duka fint måste jag såklart göra även om vi bara är två man till bordet, annars blir det som vilken lördag som helst och lite mer partykänsla än så vill jag ju ha på nyårsafton.
Så när Mr C kom hem med ett helt fång av rosa blommor, både tulpaner och rosor, fick de sätta själva touchen på dukningen.
Och såhär blev det, efter att jag rotat runt där nere i min källare och grävt fram diverse pom-poms och andra glittriga historier.
Rosa, svart och vitt, jamen det blev ju inte så dumt för en enkel dukning för två.
Ha en skön nyårsdag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

16 kommentarer

Fru Eriksson 1 januari, 2016 - 10:33

Woooo så vackert ♡ ….
Gott Nytt År finaste!

/Kram

Svar
Rektorskan 1 januari, 2016 - 10:49

God fortsättning på det nya året! Läste ditt förra inlägg och blev lite paff. Man tror ju att man "känner" någon när man dagligen följer dennes liv via en blogg. Jag har bildat mig en tydlig bild av en bestämd och ganska tuff kvinna=du! Du ger definitivt ett väldigt starkt, tryggt och modigt intryck – särskilt med allt du får kämpa med. Kram Mia

Svar
House and Garden by Bia 1 januari, 2016 - 10:50

Fin nyårsdukning !!……här var det klackarna i taket i går, hihi….men idag blir det en slappardag, vädret är mulet, blåser lite lätt så det blir en mysardag inomhus!!
God fortsättning på nya året !!
Kram bia

Svar
InWaDesign 1 januari, 2016 - 11:07

Så fint! Jag säger som du, det spelar ingen roll hur många man är på nyårsafton, men lite glitter och festdukning ska det allt vara. Och lite uppklädd vill jag allt vara även om vi inte har nån galafest med en massa gäster. Trerätters och spel med ett annat par och två av våra tre barn blev en mysig och fin sista dag på året. Håller tummarna för ett fantastiskt 2016 för oss alla 🙂 Kram/ Ninni

Svar
HönaPöna 1 januari, 2016 - 11:21

Så fint så… här har vi sovit till elva idag, fast ingen betongkeps inte, men jag tror allt att det blir mys för hela slanten ändå. Just det där med sovmorgonen är härligt, man minns ju när barnen var små och man skulle upp vid sex-tiden på nyårsdagen. nä, bättre tider nu, det gillar jag!
Ha en härlig första dag på året!

Svar
Ulrica 1 januari, 2016 - 11:28

Jag studsade nog upp som vanligt i morse, kanske inte på alltför lätta ben, men betongkeps får jag i stort sett aldrig, så länge jag håller mig till enbart bubbel. Börjar jag tro att jag ska sippa på ett glas rött eller nåt, då är det kört :).
SÅ fint du dukat!!
Jag hoppas att 2016 blir ett riktigt fint år för dig, och jag hoppas att jag med mina kommentarer ibland kan få upp din självkänsla lite grann, för du verkar vara en toppentjej som jag gärna skulle träffa någon gång!!
KRAM

Svar
Lindblomman 1 januari, 2016 - 12:10

Gott Nytt År <3
Själv jobbade jag igår kväll och tidig morgon i morse. Så det blev väldans lugnt firande.
Tack för att du "tassade" in och önskade Gott nytt år =)

Kram Lena

Svar
Ekenäsliv 1 januari, 2016 - 12:32

Gott Nytt 2016!!
Let's make it a good one!!!
Så fint du dukat vännen, verkligen festdukning!
Vi var bortbjudna och fick sätta oss till dukat bord, jisses så skönt det var!!
Jag körde, så här finns ingen betongkeps 😉 Väldigt skönt!
Lillfian ligger i sängen och kollar på tv än;-) Ska få ner henne i soffan snart o kolla på Pretty Woman 🙂
Så det blir en slappardag, städa kan vi göra imorgon 😉
Kramar Anna

Svar
Flower of Fame 1 januari, 2016 - 12:48

Så fin dukning. Mysigt det ser ut. Här är det också en mysdag. Skönt med de dagarna också. Ha en god fortsättning. Kram Pernilla

Svar
pillan 1 januari, 2016 - 13:25

Fantastiskt fin dukning!

Jo jag körde igår så jag var pigg och tog en prommenad på förmiddagen 🙂

Önskar dej en mysig dag och ett gott nytt år!

Kram P

Svar
♥Linda♥ 1 januari, 2016 - 13:25

God fortsättning! Hoppas att 2016 blir ett bra och fint år. Visst är det viktigt att duka fint när extra god mat serveras även om man bara är två. Här slappas det också hela dagen. Ingen betongkeps dock eftersom jag körde igår. Ha det så gott! Kram Linda

Svar
No34 1 januari, 2016 - 14:49

Underbar dukning i härliga färger. Inga betongkepsar på, men en tröttmössa… Somnade 02.00 och vaknade igen 06.20. Alltid vaken i ottan, hur jag än gör.
Njut nu av soffan med chokladasken… Kram från Kate

Svar
Mia 1 januari, 2016 - 15:34

Alltid lika fint piffat… ta nu hand om dig och jag får passa på att önska dig en god fortsättning på det nya året =) Stor kram Mia

Svar
Mamma C 1 januari, 2016 - 16:08

Här var vi hundvakt igår. Så vi mös och hade lugnt och skönt bara. Så fin din dukning var.
Kram Mamma C

Svar
Hem ljuva hem 1 januari, 2016 - 17:18

Fin festdukning, rosa som ju alltid går hem hos mig. Ja ett nytt år stundar fylld av överraskningar. Kraaaam pia

Svar
Eva`s 1 januari, 2016 - 17:36

Super fin klänning 🙂 så fint du gjort hoppas du har det bra så här första dagen på nya året kramen

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »