Perfekta julklappar

av Home2Tiny
Ni vet när man är svag för något
Som jag alltid har varit i den lilla Solstickan Kristinas Starks tändsticksaskfodral förälskade jag mig i för många herrans år sen och du hittar dem här i svarta huset i olika storlekar och färger och eftersom det tuttas på i både kaminerna och en fasligt massa ljus varje dag så förstår ni att de används ofta.Och så av en händelse, när jag i min jakt efter en burk till att ha kakao i, ja det eldas inte bara på för att hålla värmen och mysfaktorn uppe, utan det dricks en förfärligt massa varm choklad också.
Både jag och killarna har blivit smått beroende av den där drycken och såklart ett helt lass av bomullsliknande vispgrädde….

Men så håller jag på att bli tossig av den där kakaon som dels alltid läcker från sin förpackning och dels tycker jag den är svår att få ut kakaon ur, vet inte vad jag gör för fel men jag har alltid en skur av kakao både över mig och typ halva köket (lätt överdrivet, men ni fattar….) så för att undvika en smärre konflikt så behövdes en mer lätthanterlig historia pronto.

Och så i veckan när jag var i Varberg ramlade jag över en hel hög av Solsticksprodukter i en Önskabutik.
Jamen hur söta är de inte på en skala????
Både burk och kökshandduk fick följa med hem, men det finns både fina glasunderlägg, brickor, förkläde och en herrans massa annat fint för den som är intresserad och jag skulle vilja påstå att de är perfekta julklappar

Så äntligen det stora kakaobekymret är löst och lugnet i köket har lagt sig igen………

Solstickan har en egen webbutik där du hittar alla deras produkter där kan du också läsa om Stiftelsen Solstickan. En del av intäkterna från försäljningen går till stiftelsen vars syfte är att hjälpa barn och äldre i samhället.

HÄR hittar du webbutiken

HÄR hittar du Kristina Starks tändsticksaskfodral
Och till varm choklad är det mums med en lussekatt.
Vill ni ha receptet på lussekatter lchf hojta till, så fixar jag det såklart.
Måste också skicka den största kramen till svärfar som fyller 8o år idag.Ha en fantastisk dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

11 kommentarer

Sabelhagens Olivlund 9 december, 2015 - 08:56

Hihi, så skönt att läsa att någon har samma "problem" med kakaoburken:)) Jag häller över mitt i en vanlig glasbruk, men din solstickan var ju mycket finare. Den kan man ha framme. Och dom där söta tändsticksaskarna får gärna flytta hem till mig.
I dag är jag ledig och min mamma har kommit hit med tåget igår, så idag blir det en heldag på stan:)
Kramar Maria

Svar
Maria Johansson 9 december, 2015 - 10:42

Hojt hojt, gärna lussekattsrecept à la LCHF! Tack!

Svar
anettan 9 december, 2015 - 17:36

Verkligen jätte söta och så gott. Kram Anette

Svar
Annika 9 december, 2015 - 19:16

Så kul att de har en egen hemsida. Måste gå in och titta. Känner igen det där med kakaopaketet. Nog måste väl någon kunna komma på någon annan design på paketet så det inte hela tiden spills kakao överallt?! Ha en fin kväll. kram Annika

Svar
Channal 9 december, 2015 - 19:30

Solstickan är en klassiker och supersöt! KRAM Anna

Svar
Sallys hus 9 december, 2015 - 19:58

Hallå finaste!
Jag så glad för mitt fodral som jag fått av en viss person som tydligen äääälskar de där…..;)
Nu blev jag himlans sugen på varmchoklad..
Å vilken fiiiiin kofta och du är alltid snygg…oavsett om det är med eller utan smink..
Kraaaam Katarina

Svar
Villa Ell 9 december, 2015 - 20:03

Jag tycker kakaon fastnar på fingrarna när man skopar ur paketet,vad gör jag för fel 😉

Ha en fin kväll
Kram Sandra

Svar
Ekenäsliv 9 december, 2015 - 20:09

Ja men jag håller med… Varför "puffar" kakaon ut i hela köket liksom..?
Perfekt burk det där och jag är ju med så svag för varm choklad:)
Har maken kvar att hitta något till och surfade runt efter en skjorta. Han gillar Eton bäst själv och de har ju massa fina. Det ska vara en mörkblå randig så han matchar sina tjejer i jul ju;-)
Kraaaaaam vännen <3

Svar
No34 9 december, 2015 - 20:39

Ja, både på bänken och på händerna sprider kakaopulvret ut sig. Jag förvarar mitt i en gammal äkta "ögonkakao" burk i plåt.
Det såg riktigt gott ut med en gräddig kopp het, rykande choklad.
Onsdagskram från Kate

Svar
Mamma C 9 december, 2015 - 21:04

Så söta måste gå in och kolla.
Kram Mamma C

Svar
Flower of Fame 10 december, 2015 - 05:11

Så fina saker. Supersöt burk till kakaon. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »