Schhhh….en liten hemlis

av Home2Tiny
Ja idag har Mr C fått stränga order om att inte kika in här
För jag ska visa en liten hemlis……en hemlis som nu ligger nedpackad och bara väntar på att få bli öppnad innan den förste december.
Om jag nu kan hålla mig så länge, kan bli så att Mr C får öppna den redan ikväll bara för att jag är så förbaskat uppspelt över att jag äntligen har lyckats hitta något sådant där litet att ge han den bästa såhär i kalendertider.
För jag har alltid älskat de här med kalendrar och jag saknar den där tiden när killarna var små och det skulle fixas och trixas med både julklapps, choklad och tvkalendrar, dels var det alltid lika härligt att se deras förväntan lysa i ögonen och sen var det en speciell känsla att se dem studsa upp om mornarna för att öppna dagens lucka.
Nu tror jag inte precis att Mr C kommer studsa upp ur sängen glad som en speleman bara för att öppna sin lakritskalender, vilket i och för sig hade gjort mina mornar framöver, ha, ha……
men det är kul att få ge och även om det nu inte är typ en verktygskalender som förmodligen hade gjort mig till årets fru, så väntar tjugofyra dagar av lakritslyx och det är inte det sämsta…..
HÄR hittade jag lakritskalendern
 
Nu ska jag pyssla vidare bland jullådor, julstjärnor och adventsljusstakar.
Ha en fin söndag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

6 kommentarer

Fru Eriksson 22 november, 2015 - 11:35

Hihi mysigt ♡ …
/Kram finaste!

Svar
House and Garden by Bia 22 november, 2015 - 12:42

Coolt !!…själv älskar jag lakrits…helst då söt lakrits. Ska också ta en "titt" i jullådan….få se hur länge jag kan hålla fingrarna i styr, haha…hoppas dagen blir bra 😉
Kram bia

Svar
Channal 22 november, 2015 - 14:32

Vilken fin present! Men hur kan Mr C hålla sig härifrån? Blir nog inte en hemlis så länge till 😉

Kramar Anna

Svar
Mamma C 22 november, 2015 - 15:07

Vilken fin present men någon överraskning blir det nog inte 🙂
Kram Mamma C

Svar
Mia 22 november, 2015 - 19:42

Ååå vilken bra idé, jag har en här hemma som älskar lakrits i alla dess former så en sådan här kalender skulle definitivt uppskattas =) Får nog ta och beställa en till honom (läs oss =) Kram på dig MiaC

Svar
Fröken M 24 november, 2015 - 18:45

Åh, en sån där lyxig lakritskalender skulle man ju ha !
Nu har jag iofs att mig själv på "sockerdetox" sedan ett par veckor tillbaka,
men åhh va jag älskar lakrits !!

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »