Jag stressar icke

av Home2Tiny
Idag vaknade vi upp till ett frostigt vinterland
Mysigt och kanske det till och med ska komma snö under morgondagen, då blir det verkligen vinter på riktigt.
Så för att spä på den julkänslan tar jag en pysseldag, med andra ord ska jullådorna kånkas upp från källaren, det ska oaas över julrassel jag glömt och jag ska spela julmusik så enda in i bänken.
Åååå vad älskar den här tiden, blir verkligen som ett barn på nytt och jag njuter fullkomligt av varje sekund.Och jag stressar icke…..
Nope, här tar vi det easy och jag vilar ofta.
Dessutom står kaffepannan ständigt redo för att fylla på depåerna för det behövs en ansenlig mängd kaffe när man är i julpysseltagen.Sen får vi väl se om Mr C kan putsa några fönster ute i den här kylan, eller om han kommer in lika stelfrusen som de fårskinn som jag glömde ta in igår efter de vädrats……ja vad säger man…..
Men inne ska det putsas och jag kommer heja på som bara den, för när väl fönsterna är färdigputsade då kommer julstjärnorna upp och då liksom är det advent på riktigt.

Är ju en kaffekärring av stora mått och tycker det är alltid lika spännande att testa Zoegas julkaffe.
Som att prova årets glögg fast bättre, om jag får tycka och årets julkaffe som är en mörkrostad blandning med toner av nougat och björnbär är riktigt god.
Prova vetja, ett kaffe som kommer passa perfekt till julens alla fikastunder.

 

Nu ska jag locka ner Mr C i källaren……..för att hämta jullådorna, sen blir det som julafton här hemma, för jag glömmer alltid av från år till år vad som gömmer sig i de där lådorna och blir alltid lika överraskad.
Så comsi, comsi Mr C…..

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

15 kommentarer

Fru Eriksson 21 november, 2015 - 09:19

Åh,älskar din röd/vit prickiga kaffekopp ❤️ …
Bra att du inte stressar/Kram finaste!

Svar
At Shortcut Road 21 november, 2015 - 11:03

Skööönt det låter! Jag ääälskar julen men i år med ny bebis blir det nog inte mycket till julpyssel alls, och det känns helt ok 🙂 Blir det så blir det liksom…Kollar in favvobloggarna och njuter hos er istället! Ha en superbra lördag..

Svar
Njut Av Livets Goda Ting 21 november, 2015 - 19:08

Hej min vän…
Men hur mysigt låter inte det… Dyka ner i jullådorna och upptäcka allt på nytt igen..
Jag är precis som du, varje år så har jag glömt nån lite julgrej och blir överraskad varje år 🙂
Hoppas du har en fin kväll.

Kram kram
Jessica

Svar
Hemma på Sjuan 21 november, 2015 - 19:50

Så mysigt med detta pyntande. Fint du fått i dina fönster. Här ska det pyntas o städas imon. Kram

Svar
FJÄDERNEJLIKAN 21 november, 2015 - 19:57

En mysig tid vi har framför oss. 🙂 Och det där julkaffet ska jag absolut testa….och kanske redan imorgon när vi får fikagäster och jag tänkte bjuda på nybakade lussekatter. 🙂 kramizz och ha en fortsatt mysig lördagskväll/Laila

Svar
Mammsen 21 november, 2015 - 20:07

Nä det är inte bra att stressa, både stress och kaffe drar ur magnesium ur kroppen och det kan ge många tråkiga symtom. I onsdags tog lilleman och jag fram julkartongerna och i dag kom ljus och gardiner på plats. Ljuvlig tid vi går till mötes just nu. Ha det bra och ta hand om dig.

Svar
anettan 21 november, 2015 - 22:38

Här har det kommit en dm snö, kanske mysigt men det var inte kul att sitta i bilen i all detta. Fy! Kram Anette

Svar
No34 22 november, 2015 - 07:28

Härligt med pyssel… Här ska det bakas med stora mått idag 🙂
Kram från Kate

Svar
Suz 22 november, 2015 - 08:17

Nej, jullådorna får allt vänta några dagar till:) Men senare i veckan får adventslådan komma fram i varje fall. Jag känner mindre och mindre lust för varje år att dra fram tomtarna vi hade överallt förut, nu är det mer minimalism men mycket ljus som gäller. Har några få favoriter som huserar överst i lådan. Gläntar på locket och kommer nog bara ta fram dessa i år också:) Spenderar hellre tid i köket med bak eller annat gott till glöggmys och dylikt. Tackar för tips om godsaker du gjort inlägg om som måste provas!

Ha en fin söndag!
Kram
Suz

Svar
Mittgodastefinaste 22 november, 2015 - 08:52

Icke jag heller!
Önskar dig en alldeles underbar söndag!

Kram Jenny

Svar
Channal 22 november, 2015 - 09:52

Inte jag heller! Det fixar sig alltid… advent och jul blir det i alla fall!

Du ska ha en skön söndag… KRAM! Anna

Svar
Eva`s 22 november, 2015 - 10:10

Så mysigt att få komma in här & mötas av all kärlek i hemmet och mysiga bilder o godsaker nu till jul 🙂 ja jag kommer att baka efter lite av dina recept nu inför jul då jag är sjukskriven stor kram vila o ha det bra

Svar
Anonym 22 november, 2015 - 16:51

Som vanligt underbara bilder hos dig
Klart man måste prova ZOEGAS julkaffe. Tittar in hos dig varje dag och njuuuter
Men kommenterar inte så ofta
Vsr har du hittat den rödprickiga koppen. Letar efter sådana koppar
Ha det bäst. Kram Inger

Svar
Home2Tiny 22 november, 2015 - 18:15

Tack snälla Inger vad glad jag blir. Kan verkligen rekommendera julkaffet, hur gott som helst. Koppen fick jag i present för många år sen så tyvärr vet jag inte var den är köpt. Ha nu en fortsatt mysig kväll. Kram Tina

Svar
Lena - gott för själen 23 november, 2015 - 10:10

Så mysigt att ta fram de där lådorna och rota runt. Alltid är det nåt man glömt. Själv har jag inte hunnit dit ännu.

Vi brukar köpa NKs julkaffe och njuta av. Det skapar alltid lite extra stämning!

Kram Lena

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »