Outfit för en shoppingdag på stan

av Home2Tiny

Ni är bara bäst
Tack för allt pepp igår, det värmer ska ni veta och betyder så himla mycket.
Idag ska jag ta hand om mig själv och bland annat åka till frissan och bli ompysslad, de där gråa förökar sig något alldeles förskräckligt och även om svart och grått är favoritfärger är det ingen kombo jag gillar att ha i håret…..


Och för att jag inte ska bli helt skogstokig av alla tankar som snurrar i huvudet försöker jag att klämma in lite sådant där i huvudkontoret som gör saker och ting så mycket roligare, som att jag ska (förhoppningsvis) på äventyr nästa helg och då krävs det planering på många sätt.
Bland annat något så viktigt som vad tusan jag ska sätta på mig i dagarna tre….
Jag vet, det är en hel vecka dit….. men jag gillar att ha koll på läget och av erfarenhet vet jag att ju mer som är klappat och klart ju mindre behöver jag vimsa runt som ett skållat troll och vända ut och in på hela garderoben, och skrämma slag på resten av familjen när jag vrålar -Jag har absolut ingenting att ta på mig……..
Ni är säkert en och annan som vet precis vad jag menar

Så en outfit för en shoppingdag på stan färdig, nu bara tre kvar………


Kofta Odd Molly provkollektion
Topp från Ajlajk hittar du HÄR 
Jeans från Gina Tricot 
Linne gammalt från by Ti Mo
Halsband hittar du HÄR 
Boots från Marco Tozzi 


Ha en finfin dag vänner!

Kramisar 
T

LIKNANDE INLÄGG

15 kommentarer

Suz 8 oktober, 2015 - 07:51

Jättesnyggt, speciellt bootsen! Verkar man aldrig kunna ha för många av:)
Nu hoppas jag verkligen att du får en skön och mysig dag och får komma i balans efter gårdagen<3
Garderoben är jag helt säker på att du fixar galant, så påhittig som du är med massor av fina outfits och kombinationer!
Ha en fin torsdag fina du!
Kramar
Suz

Svar
House and Garden by Bia 8 oktober, 2015 - 08:40

Det var väl en bra outfit ;)…..vi skall ner till Huvudstaden för att se Alcazar i mitten på nov. och jag har redan börjat fundera över vad jag ska ta med för kläder, hihi….så du är inte ensam om att planera…och varför kan man inte göra det ??….bättre det än att stressa halvt ihjäl sej över klädbyten ;)…sköt om dej!
Fin dag 😉
Bia

Svar
Hanna 8 oktober, 2015 - 09:15

Riktigt snygg outfit!

Svar
Cat 8 oktober, 2015 - 10:59

Vilken underbar tröja, med den klarar du shoppingrundan galant. Bootsen ser supersköna ut, perfekta för en dag till fots.
Hoppas att du känner dig piggare idag och att tankarna hamnat i rätt fack.
Ha de gott. Kram, Catarina

Svar
Razzy 8 oktober, 2015 - 11:49

Vilken underbar kofta, den såg både snygg och mjukt skön ut. Hoppas du har en härlig dag hos frissan. Kram Eva

Svar
Mamma C 8 oktober, 2015 - 12:00

Jättesnygg outfit. Gillar dina boots.
Kram Mamma C

Svar
Sallys hus 8 oktober, 2015 - 14:44

Haha du pluttan… jag tror vi måste shoppa nya byxor åt dig… de där är ju alldeles trasiga…..;)
(jag är mamman och du är tonåringen… du förstod det va?)

Kramar dig extra mycket och önskar jag hade kunnat krypa ner där bredvid dig i går…
Så hade vi kunnat ligga alldeles tysta o bläddrat i fina tidningar och sippat kaffe.
Å jag hade kunnat berätta dåliga historier så du slapp skratta…
Puss gumman nu ses vi snart..;)

Svar
HönaPöna 8 oktober, 2015 - 16:54

så roligt att ha lite att se fram emot… och du är smart du som planerar i god tid. Men jag kan egentligen inte tro att du behöver vråla det där om att du inte har nåt att ta på dej så särskilt ofta! 🙂
Hoppas du mår bättre idag!

Svar
anettan 8 oktober, 2015 - 17:15

Riktigt snyggt och bootsen var ju supersnygga. Kram Anette

Svar
Villa Freja 8 oktober, 2015 - 17:47

Vilken fin outfit. Härligt med frissan, är också sugen på att boka in ett besök. Ta hand om dig. Kram.

Svar
Hem ljuva hem 8 oktober, 2015 - 18:07

Ja du, jag vet inte riktigt vad jag ska säga… men den här gången överträffar du dig själv.. Sååå snyggt! Kraaam Pia

Svar
Maria 8 oktober, 2015 - 19:55

Alltås… jag dör en smula för den där koftan!!!! Stort "vill ha" på den!!!! Är det något som kommer att komma ut i butik, eller vad? Hur snygg som helst ju!!! Ja, allt är fint och du kommer klara shoppingdagen galant!
Haha… jag vill också gärna ha koll på läget med kläder och allt när jag ska vara borta några dagar 😉

Kram/Maria

Svar
Channal 8 oktober, 2015 - 20:03

De bootsen vill jag ha!! Så snygga!

Kramar Anna

Svar
AngelicasVärld 8 oktober, 2015 - 20:17

Men så fint!! Koftan var ju helt lovely!

Svar
hemma hos lilla mej 8 oktober, 2015 - 21:42

Underbart att du känner dig bättre idag !Mysigt med en shoppingtur på stan ?Snygg outfit men koftan var ju bara så Lovely ,Ha det bäst fina du Kram Rita

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »