Mr C recenserar Blossa 2015

av Home2Tiny
Blossa 2015
Ja igår var det allt julfeeling i svarta huset
Glögg, pepparkakor, ljusslingor, men dock ingen julmusik, där går gränsen, när det trots allt bara är oktober.
I alla fall gick julnerven igång och japp jag toklängtar tills jag får gräva ner mig i de dammiga jullådorna och bli sådär härligt överraskad över allt pynt jag glömt av att jag köpt året innan (ni vet guldfiskminne), frossa i julmusik tills killarna får psykbryt och vrålar att de ska sätta silvertejp på Peter Jöback och baka såklart, få stå med mjöl ända upp i hårrötterna och känna hur julens dofter sprider sig i hela svarta huset, sa jag att jag toklängtar….. Men nu var det glöggen jag skulle skriva om, hur smakar nu årets Blossa 2015?
Här måste jag låta glöggexperten Mr C få recensera eftersom jag bara tog en liten sipp (gör ju egen glögg lchf som inte är lika söt), men den lilla klunken av citrus och te gav absolut mersmak. Helt klart positivt överraskad säger Mr C.
Efter två års besvikelse, känns det som om Blossa är på banan igen.
Redan när man öppnar flaskan framträder dofterna av de klassiska glöggkryddorna och man känner även en touch av citrus och te.
Smakerna sitter verkligen där och man behöver inte” leta” efter dem, det framgår tydligt att det är både te och bergamot som är huvudpersonerna i den här glöggen.
Ett litet hmmm är det från Mr C och det är att enligt honom klingar glöggen ut i en viss bismak, men det kan bero på att han inte är någon större tefantast och är något känslig mot en sådan efterslängare.
Men i det stora hela tror Mr C starkt på Blossa 2015 och är övertygad om att framförallt att alla teälskare har fått en ny glöggfavorit.Ja just det Blossa 2015 är också en smashing hit till pepparkakorna, osten och fikonmarmeladen….
På fikonen gjorde jag efteråt en supergod marmelad lchf, återkommer med recept om ni vill såklart.

Blossa 2015
CCC+

HÄR hittar du Blossa 2015

Nu ska jag gå ut för första gången på över en vecka, herre gud vad jag behöver få andas frisk luft, så här kan jag inte sitta längre, dags att göra sig acceptabel så jag inte skrämmer slag på någon med min något bleka uppsyn.

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

10 kommentarer

Fru Eriksson 24 oktober, 2015 - 08:39

Åh,här doftar det glögg ♡ …
Tar en pepparkaka Kramas & Önskar fin dag!

Svar
Lena - gott för själen 24 oktober, 2015 - 09:00

Hahaha, känner igen det där med psykbryt på Peter Jöback av nån anledning 😉

Faktiskt helt okej den där glöggen. Nån flaska till blir det nog även här.

Kram Lena

Svar
House and Garden by Bia 24 oktober, 2015 - 11:11

Mums för fikon…mums också för glögg till julen…i den ordningen, hihi…
Den ska man kanske pröva då, lite senare för oss dock ;))…
Önskar dej en fin lördag och söndag !!
Kramisar från bia

Svar
Anna - mamma till två prinsessor och en prins 24 oktober, 2015 - 15:52

Mmmm så mums! Min flaska hämtades hem i torsdags och står ännu orörd. Får se om jag kan hålla mig till första advent (troligtvis inte!)

Svar
anettan 24 oktober, 2015 - 16:25

Låter spännande, då tror jag att jag gillar smaken. Kram Anette

Svar
Helena 24 oktober, 2015 - 17:56

Årets glögg är god….föredrar den dock kall!
Ha en fin lördagskväll!

Kram Helena

Svar
Channal 24 oktober, 2015 - 18:42

Tror också på den glöggen. Tummen upp!

Kram Anna

Svar
Rektorskan 24 oktober, 2015 - 18:49

Tack för den raring….nu har du triggat igång julnerven på mig med. Grrr……hehehehe! Dock dricker jag absolut inte glögg, bläh! Men planering av stjärnor och stakar och annat är i full gång i min skalle. Högst oroande…..
Kram Mia

Svar
Villa Freja 25 oktober, 2015 - 07:45

Tack för recensionen. Nu är jag ännu mer nyfiken på att testa. Kram.

Svar
Mamma C 25 oktober, 2015 - 12:02

Vi tog en varsin glögg igår med av 2015 och den stämmer med recensionerna.
Kram Mamma C

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »