Höstpyntat vardagsrum

av Home2Tiny
Fick jag någon moodboard fixad igår då?
Är projekt ovanvåning så gott som färdigskissad nu?
Hm jag får väl erkänna…… det började bra, men sen liksom började jag bläddra i alla de där gamla magasinen med julreportage i och då svävade jag bort i tankarna och började mest fundera på hur julen ska se ut i svarta huset i år.
Men jag har bestämt mig för att stringhyllan ska vara utgångspunkten, själva riktmärket för hur stilen ska vara i resten av rummet, så ett litet steg i rätt riktning…

Sen har jag också höstpyntat i vardagsrummet (som jag skrev om HÄR), ingen jättegrej, men de där sommarlätta har byts ut mot det mer höstvarma och rummet har fått en mer här-vill-jag-sitta-och-gosa-och-mysa-känsla, precis vad som behövs när det blåser halv storm ute.

Och såklart tokmånga ljus, det behövs synnerligen nu när det blir mörkare och mörkare för varje dag som går och det är bara så, ingen myskänsla utan fladdrande, värmande ljus.

Ja lite så har jag det en fredag, ett höstpyntat vardagsrum och en ovanvåning att ta tag i.
 


Doftljus hittar du HÄR
Ljuslyktor från Iittala hittar du HÄR 
Fuskpälspläd gammal från Hemtex
Elefantkuddar från Svenskt Tenn 

Om du undrar över vad något annat i vardagsrummet är köpt hör bara av dig via kommentarsfältet eller via mail så svarar jag så fort som möjligt.
 


Njut nu av fredagen vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

11 kommentarer

Bara MammaMilla 23 oktober, 2015 - 07:37

Ja många ljus går åt nu. Det måste liksom till i mörkret. Här blir det också lite höst/vinterbonat idag. Fårskinn och plädar tänker jag ta fram från sommarförvaringen. Ha en riktigt fin helg! Kram Camilla

Svar
Fru Eriksson 23 oktober, 2015 - 07:47

Åh,jag har inte kommit så långt än bara massa ljus & fäll för nu njuts det mesta Höstlivet ute ❤️ …
Ha det så gott/Kramen

Svar
Maria 23 oktober, 2015 - 08:03

Så mysigt med allt piff! Jag är som du, har börjat planera hur julen ska se ut i de rum där jag julpiffar som mest… 😉
Kram och trevlig helg!
/Maria

Svar
pillan 23 oktober, 2015 - 08:04

Så himla snyggt du har det!
Jo du jultankarna har redan slagit mej så jag klickade hem lite nytt för ett tag sedan… 😉

Fin fredag Kram P

Svar
Maria Kontorsråttan 23 oktober, 2015 - 09:52

Så höstmysigt allt ser ut. Du är så duktig med inredning, foton, styling. Verklig inspirationskälla.
Kram
Maria

Svar
Hemma på Sjuan 23 oktober, 2015 - 10:36

Såå fint hos dig, supermysigt. Tackar för inspirationen. Ska bli fler ljuslyktor där hemma och nån ljusslinga ska nog få komma fram. Här planerar jag också att göra moodboards men tiden räcker inte riktigt till just nu… Krya på dig! Kram

Svar
House and Garden by Bia 23 oktober, 2015 - 12:19

Mysigt där i svarta huset ;))
Smakfullt och fint 😉
Svar på din fråga: fårskinnen är köpt på Ikea och Rusta och en del är äkta och en del i fusk skinn ;)), men jag gillar alla lika mycket och jag köpte en till liten vit igår igen, hihi….så jag har ett lager nu ;))
Trevlig helg !!
Kramis

Svar
Channal 23 oktober, 2015 - 14:23

Ojoj så fint du har det hemma. Som ett uppslag ur en glassig interiörtidning. Gillar fårskinn och fladdermusfåtöljen. Så frän!

Trevlig helg och kram! Anna

Svar
HönaPöna 23 oktober, 2015 - 15:38

så snyggt där hos dej… ha en härlig kväll!

Svar
Eva`s 23 oktober, 2015 - 18:12

Super fint Tina & vad beträffar inlägget ovan har jag inte smakat glögg ännu men det kommer 🙂 kram

Svar
Maria-Alexandra Graff 26 oktober, 2015 - 10:25

Ser verkligen jättefint och mysigt ut!

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »