En oinbjuden gäst

av Home2Tiny
Home2tiny i Saint Tropez klänning på Haverdalsstrand
Än levererar sommaren
Och i går eftermiddag tog vi en liten men välbehövlig och skön promenad.
Jag behövde det efter att kroppen strejkat sen vi kom hem från Falkenberg i måndags, nej jag kom inte ens iväg för att handla mat igår, trodde jag skulle orka men det gick inte.
Jag borde såklart vara van vid det här laget, vara förberedd men ändå blir jag alltid lika överrumplad av den stegrade smärta som oftast kommer som ett brev på posten efter jag gjort något utöver det vanliga i min ganska lilla och begränsade vardag.Jag har genom åren lagt upp en överlevnadsstrategi, jag har försökt att lyssna på min kropp och noterat hur den reagerar i olika situationer och har på så sätt lärt mig vad min kropp mår bäst av och vad det är jag ska undvika för att må som allra sämst.Saken är bara den att jag varken vill eller kan stänga ute livet….. för skulle min smärta bestämma skulle jag helst sitta tyst och stilla dagarna i enda, då triggar jag inte igång någon nerv och kan ha en dräglig vardag.
Men det går ju såklart inte, alla självklara saker som att borsta tänder, äta, prata och skratta måste även jag göra och då vaknar min oinbjudna gäst till liv och vrålar -HÄR ÄR JAG!Livet har på så sätt blivit något begränsat för mig, men för det har jag inte slutat leva, jag trotsar den där jävla oinbjudna gästen varje dag och njuter alltid till hundratio procent när jag har en bättre dag.

Jag kommer också att fortsätta att säga ja tack till upplevelser och att umgås med vänner även om jag får sota för det efteråt, att säga nej tack är att låta det onda besegra och det tänker jag aldrig låta hända, men framförallt kommer jag att fortsätta att söka efter det som kan göra att jag kan bryta det livstidskontrakt jag har med min oinbjudna gäst och kicka den till världens ände och aldrig någonsin låta den flytta in igen

Mitt paradis på jorden, Haverdal
Home2tiny i Saint Tropez klänning på Haverdalsstrand
Äntligen kommer sommarkläderna till användning.
Den här mjuka och svala klänningen från Saint Tropez är ett riktigt fynd.
Snygg både till stranden och festen.
Home2tiny i Saint Tropez klänning på Haverdalsstrand
Näää jag har inga godsaker i fickan…..
Ta hand om er vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

14 kommentarer

Fru Eriksson 12 augusti, 2015 - 08:11

Ljuvliga sommar & vilka foton ♡ ..
Klänningen är underbar,såg att den fanns i xs så…ska testa & slå till hihi

/Soliga varma kramar från mig som förstår vad du menar att ha oinbjuden gäst,har ju sjä'lv ett x antal!

Svar
Lena - gott för själen 12 augusti, 2015 - 08:54

Ååååhh, ta hand om dig vännen! Hoppas det inte blir en långkörare!

Kram Lrna

Svar
House and Garden by Bia 12 augusti, 2015 - 10:34

Jättefin klänning som klär dej 😉
Och den oinbjudna gästen får vi hoppas håller sej borta…
Här skiner solen och jag har nyss varit ute och plockat hallon…och ätit också, hihi…
Kramis bia

Svar
Hemma på Sjuan 12 augusti, 2015 - 10:54

Så tråkigt att det blir bakslag så fort du gör något extra, hoppas det snart är över. Jättesnygg klänning på dig och fina bilder som alltid, kram Suss

Svar
jannice lindell 12 augusti, 2015 - 11:50

Vilken härlig blogg och fina bilder!!

Svar
anettan 12 augusti, 2015 - 14:21

Var rädd om dig! Vilka härliga bilder du bjuder på. Kram Anette

Svar
Maria Kontorsråttan 12 augusti, 2015 - 14:28

Bra att du kämpar, man får inte sluta leva men jag förstår att det är hårt för dig.
Du är jättefin i klänningen.
Kram
Maria

Svar
Susanne 12 augusti, 2015 - 18:02

Var hittar du alla dina snygga klänningar, jag är så avund.

Svar
Sabelhagens Olivlund 12 augusti, 2015 - 18:29

Scrollar upp och ner och tittar flera gånger, kan inte sluta se på havet, älskart:)
Du är lika snygg som alltid.
Önskar att "någon" finner bot på din objudna gäst för alltid.
Fin kväll till dig
Kram Maria

Svar
LIENE 12 augusti, 2015 - 20:18

Vackra bilder… älskar hav och natur, så inbjudande.
Hoppas du finner balansen och kan göra mer utav bara det som din kropp gillar.

Svar
IngelaMolly 12 augusti, 2015 - 21:20

Kram fina du. Ta hand om dig ❤️
Kram
Ingela

Svar
Ekenäsliv 12 augusti, 2015 - 21:31

Jag brukar säga så här… Jag vill inte genomlida livet… Jag vill genomleva det!!!
Å du gör det vännen, trots din oinbjudna gäst. Den som jag skulle vilja ge på moppo..
Massa kramar till dig!
/Anna

Svar
Channal 13 augusti, 2015 - 04:50

Havedal vilket paradis! Och vackra du! Vilken skitgäst! Önskar jag kunde sparka honom till tjottaheiti!! Var rädd om dig fina Tina❤️

Kramar Anna

Svar
Hem ljuva hem 13 augusti, 2015 - 05:22

Jättefin klänning du har. Usch för smärta det tar ner humöret och tär på psyket. Du verkar ändå ha styrkan och kunskap om hur du ska hantera det. Hoppas den där objudna gästen snart uteblir för alltid. Kraaaam Pia

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »