Trädgårdstips

av Home2Tiny
Mysfiltar i korg
Det här tycker jag är väldans bra
Att ha flera myspysfiltar i en korgväska vid uteplatsen.
Är man som jag en riktig fryslort och dessutom har ett gäng gäster som gärna vill svepa in sig i något varmt och skönt när solen sakta gå ner en ljummen sommarkväll är det bra att ha de där plädarna nära till hands.
Jag köpte på mig en hel del filtar när store F tog studenten för två år sen (tror jag hittade dem på Rusta) och de har jag nu plockat fram och helt enkelt virat ner i en korgväska.
Vad som är så praktiskt är filtarna alltid finns på ett ställe, man slipper leta sig blå för att alla ska få varsin och gå som en packåsna fram och tillbaka, finns det tak över uteplatsen kan man bara låta korgväskan stå kvar som en fräck utredningsdetalj och om tak saknas är det enkelt att bara att ta väskan i handtagen och bära in till nästa dag.
Smart va?
Japp det får bli veckans trädgårdstips.
Mysfiltar i korg
Mysfiltar i korg
Ha en mysig kväll vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

10 kommentarer

Fru Eriksson 11 juni, 2015 - 16:39

Myselipysigt & fint…
Tack så ♡-ligt för ditt tips,vännen/Kram & ha en alldeles fantastisk kväll i solen!

Svar
Hem ljuva hem 11 juni, 2015 - 17:09

Jättesmart! jag ska nog anamma den idén fast ha dem i en gammal tvättkorg. Kraaam Pia

Svar
Hanna 11 juni, 2015 - 17:45

Så smart ju!

Svar
Helenas enkla vardag 11 juni, 2015 - 18:13

Så har jag också, fast i en korg i poolhuset, smart när man känner sig frusen om sommarkvällarna. Jaha nu har mitt konto förskingrats av lite klick, tack vare dig vännen. Tre blogginlägg har hamnat i min ägo, det blir dyrt det här…. hi hi. Tack för alla roliga kort, superbra, frågan är hur jag får med dom till fotoaffären?
Kram Helena

Svar
Sabelhagens Olivlund 11 juni, 2015 - 18:37

Så mysigt! Vi har inte tak på altanen, men bära ut och in är ju inte så jobbigt. Och filtar behövs, för inte är det några direkt varma kvällar vi har.
Kram Maria

Svar
Kia 11 juni, 2015 - 19:31

Jag har också ett gäng filtar. Blir lite ruggigt ute på kvällarna och då vill man ju ha en filt.
Ha en toppen helg!
Kram Kia

Svar
Mamma C 11 juni, 2015 - 19:59

Jag har en korg med mina plädar i. Men det är en supersmart idé.
Kram Mamma C

Svar
HönaPöna 11 juni, 2015 - 20:05

perfekt ju… jag har mina i en trälåda, funkar fint med, fast jag hoppas att vi får många kvällar då man inte behöver nån pläd, eller hur!?

Svar
Rektorskan 11 juni, 2015 - 20:22

Perfekt ju…..jag har min sådan filötkorg stående i tv-rummet året runt, men bär med den till altanen under sommartiden. Kram Mia
http://happyvardag.se/2015/06/11/oj-vilken-natt-det-blev/

Svar
Maria 12 juni, 2015 - 06:43

Jättefint! Jag har filtar i en sådan där "trådkorg" i metall.
Så skönt att ha filtar runt sig om man sitter ute på kvällen 🙂
Kram och trevlig helg!
/Maria

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »