Nytt från Svenskt Tenn och en helvetesnatt

av Home2Tiny
Fredag och solen strålar från en klarblå himmel, underbart
Borde ju vara hur glad som helst och det är jag egentligen, men efter en natt med dubbel smärta och fått tillbringat natten i ett härlig sällskap med toan så känner jag mig lika pigg som en urvriden disktrasa.
Hoppade faktiskt till när jag såg mig själv i spegeln och tänkte – O my vad kommer hon i från? Ghosttown…..

Nu har jag äntligen petat i mig några jordgubbar och hoppas de får stanna med ett gäng tabletter, alltså ärligt, den skiten vi får varje månad kan ju driva en till vansinne (om inte annat så driver jag väl stackars Mr C till det, för pms är ingen rolig historia det heller)
Ett tag tänkte jag när jag låg och kramade toastolen (jag vet detta ska vara en feel good blogg, men varför försköna verkligheten? Jag har haft en helvetesnatt och jag tror ni är många med mig som känner igen sig) -Nej nu jävlar föder jag, så förbannat ont gjorde det och nu på morgonen har jag gått omkring som en ostkrok och bara väntat på att tabletterna ska börja värka.


Jag är van vid smärta, en sjuhelsikes smärta om jag får säga så, men när det blir dubbelt upp då blir det till och med för mycket för mig, så den dagen mensen försvinner från min värld kommer jag hoppa jämfota och vara överlycklig, för just nu är den bara to much.

Jamen då har jag fått lätta på trycket och genast känns det betydligt lättare, hoppas ni står ut med mitt gnäll.
Nu har jag snart bara en smärta att kämpa emot, den som är något svårare att få bukt med.


Men vänner fredag, student för många och sommarvärme, hurra!

Själv är jag sådär ytligt lycklig över min fina kruka från Svenskt Tenn som också fick följa med hem från Göteborg.
Den har stått länge på min “vill-ha-lista” och nu äntligen står den här på matbordet.
Jag har inte köpt till mässingsfatet som man annars kan göra, eftersom mässing inte är min grej, jättesnyggt hos andra, men inte i svarta huset.
Även till ekollonvasen från Svensk Tenn skippade jag det och har istället köpt till ett zinkfat.
Är på jakt efter ett större till krukan men ännu inte lyckats hitta något.

Ni som blir sugna på att köpa en likadan så är krukan faktiskt vit enligt produktinfon, men jag tycker nog att den går åt svagt rosa, vilket jag faktiskt ville.
Så lite ytlig lycka såhär en fredag efter en natt från hell, nu kan det ju liksom bara bli bättre.


HÄR hittar ni krukan från Svensk Tenn
HÄR hittar ni vas Ekollon från Svenskt Tenn
HÄR hittar ni Still Life döskalle ljuslykta från Kosta Boda

Njuut av fredagen vänner och ett stort grattis till alla studenter här i Halmstad!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

13 kommentarer

Maria 12 juni, 2015 - 11:31

Men vännen vilken jobbig situation! Jag har tack och lov inga sådana där problem, men det kanske kommer…
Det är väl tur att det finns såna ytliga saker som kan göra oss på gott humör!! 🙂 Kram och krya på!
/ Maria

Svar
Mamma C 12 juni, 2015 - 13:00

Usch, sådan natt du haft. Hoppas du är lite bättre nu och kan sticka ut facet i solen ett tag. Ha en så bra fredag som det går.
Kram Mamma C

Svar
pillan 12 juni, 2015 - 13:43

Men fy för en sådan natt… låter som ett riktigt "anfall"! Men nu är det fredag, solsken och förhoppningsvis känner du dig snart piggelin!!

Kramis P

Svar
Finaste mattan 12 juni, 2015 - 17:48

Har också haft samma situation men det försvann nästan helt med Desolett, vet inte om pillrena finns kvar… ett tips.

Svar
Sabelhagens Olivlund 12 juni, 2015 - 17:52

Lider med dig, usch så jobbigt. Hoppas du fått några timmars sömn idag och kan njuta fredagsmys nu.
Kram på dig vännen

Svar
Gabriella 12 juni, 2015 - 19:13

Fy så jobbigt, känner så med dig! Hoppas kvällen blir lite bättre så du får njuta av fredagen.
Många kramar

Svar
anettan 12 juni, 2015 - 20:21

Kramar från mig // Anette

Svar
Milla 12 juni, 2015 - 20:55

Åh hu usch vad tråkigt att få en sån natt. Dessa kroppscykler vi har alltså! Jag har själv aldrig lidit av pms värst under alla år. Men nu, när jag är av med allt (på konstgjord väg) så är det inte alls optimalt… Hormonförändringen är katastrofal på många plan, även om det inte alls handlar om smärta eller illamående. Tyvärr är det mycket som blir komplicerat "på andra sidan"…. KRAM och hoppas det blir bättre kommande dag!!

Svar
Hanna 12 juni, 2015 - 21:22

Du gnäller inte. Klart du ska skriva av dig när du mår dåligt.

Svar
Hemma på Sjuan 12 juni, 2015 - 21:31

Fina bilder och snygg kruka!
Men snälla du så jobbigt med en sån natt. Du har inte funderat på hormonspiral så du slipper de där veckorna? Hoppas du får en bättre dag imorgon, kram Suss

Svar
bara anna 13 juni, 2015 - 05:40

Faktiskt skönt att läsa om att det finns en till som har så djävulskt ont vid mens. Vi är lika gamla du och jag och nu sist när jag skulle ha mens så trodde jag att jag skulle gå av på mitten, herregud vad ont jag hade. Har fått mer och mer ont efter jag blev 40 år faktiskt, trodde det skulle bli tvärtom. Och du din stackare som har en annan smärta att leva med också, oj oj oj och snart får vi väl känna på hur det är att komma i klimakteriet med, jisses, vad vi får vara med om vi kvinnor….
Önskar dig en skön dag!

Svar
Mittgodastefinaste 13 juni, 2015 - 06:28

Du är väl den sista som är gnällig kära du!
Hoppas du mår bättre, underbar kruka har själv sneglat på den ljusgröna…

Kram Jenny

Svar
Lena - gott för själen 13 juni, 2015 - 06:45

Usch har du så himla jobbigt?! Inte kul. Men klart att du får skriva om det. Vem kan tycka nåt annat?

Jätejättefin kruka! Ja, den ser helt klart ut att vara rosa.

Kram Lena

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »