Bloggdate på Strömma Farmlodge

av Home2Tiny
Bloggdate på Strömma Farmlodge
Då var jag tillbaka på ett av mina absoluta smultronställen

Strömma Farmlodge
Älskar allt med det här stället, miljön, atmosfären, inredningen, ljuset, att allt är hembakat i caféet och en väldans trevlig personal.
Det var alltså här jag och Malin alias Fröken Foto träffades i lördags, för att prata ikapp om allt som hänt sen vi sågs senast, en hel del kan jag säga…..
Malin har jag känt sen jag började blogga alltså i cirka 2 1/2 år och även om vi inte ses sådär jätteofta så känns det alltid som igår när vi träffas.
Malin, hon är en fantastisk vän, ärlig och äkta, inga krusiduller där inte, men på ett väldigt varmt och ödmjukt sätt. Hon lyfter fram det bästa i en, det man själv inte alla gånger ser och peppar tills man känner sig starkare än Karl-Alfred, utan att ens ha käkat spenat…….
……sen att vi delar vår passion för fotografering, redigering och att blogga gör ju att det inte är tyst en sekund.
HÄR hittar du mer info och vägbeskrivning till Strömma Farmlodge

 


Alltså detta ställe, jag kan fota här hur länge som helst plus att jag hittar något i varje hörna som jag skulle vilja bära med hem till svarta huset, livsfarligt för plånboken, en lisa för fotosjälen.


Här har ni Malin i full action med sin bästa vän……just det kameran…


Vet nog inget mysigare café, allt här inne andas sann glädje, värme och en kärlek till det enkla

Ja tack till det bordet

Ja och så då en liten selfie…..

Som ur en saga ligger den gamla kvarnen, magiskt vackert och det enda som fattas är Näcken som spelar fiol där nere i forsen.

Jag som är på jakt efter exakt sådana här stolar, skulle gärna ha velat tagit en under armen…..
Det är precis det här jag gillar med Strömma allt är så genuint, inte tillrättalagt utan mer åt låt naturen och tiden har sin gång.
HÄR kan du läsa om mitt första besök på Strömma Farmlodge

När jag körde hem några timmar senare kändes det som varm bomull i magen, att få umgås, prata och fota på ett mysigt ställe, ger energi och en positiv gnista, en välbehövlig insättning på det där må-bra-kontot som varit ganska tomt under en tid.

Ha en bra start på veckan vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

9 kommentarer

Eva`s 29 juni, 2015 - 08:21

God förmiddag 🙂 va härligt ni haft det & såå fint o mysigt det är där 🙂 du lyckas finna hel mysiga fik Tina 🙂 ha en fin dag kramen

Svar
Fru Eriksson 29 juni, 2015 - 08:52

Ett ord bara Waoooooooooo Love it ♡ …
/Kram finaste

Svar
Villa Freja 29 juni, 2015 - 09:17

Ser mysigt ut. Kram.

Svar
House and Garden by Bia 29 juni, 2015 - 11:16

Vilket härligt ställe !!!…där skulle säkert jag också trivas….gillar lite slitet och bohemiskt och lite rå stil ;))…har lite av den stilen i mitt bloggrum där jag stormtrivs !!
Nu är vi utflyttade till landet över sommaren…datorn flyttar med på onsdag, så där fortsätter jag mitt bloggande i sommar….
kram på dej !
Bia

Svar
Anonym 29 juni, 2015 - 11:48

Jäklar anamma vilka fina bilder. En sån inspirerande miljö! Jag undrar om man kan få köpa bilder av dig att förstora och rama in. Jag är som kär i din fototeknik.

Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag. Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

Svar
Home2Tiny 29 juni, 2015 - 14:14

Men tack snälla, blir otroligt smickrad och glad av dina ord. Om du är intresserad av några bilder, maila mig vilka på home2 tiny@gmail.com så ska jag kika på det. Ska genast kolla upp länken, tack snälla för tipset. Ha en fortsatt härlig dag. Kram Tina

Svar
Finaste mattan 29 juni, 2015 - 11:59

Vi MÅSTE åka dit i år, har inte hunnit än, är såå nyfiken. Älskar ställen som dessa…: )

Svar
♥Linda♥ 29 juni, 2015 - 12:36

Så fint och mysigt det ser ut! Bloggdate med Malin lät jättetrevligt. Pratade med henne på Bloggdagen i Stockholm för längesedan och hon verkade jättego precis som du. Jag förstår att ni hade mycket att prata om.

Ha det fint! Kram!

Svar
Junitjej 29 juni, 2015 - 17:19

Vilket trevligt ställe!

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »