1,1K
En matig, enkel och fräsch sallad är bästa sommarmaten
Ni vet när vi var i Örebro och var på Ingeborgs och käkade en varm rödbetssallad med vaniljpäron, chevré och valnötter, som var galet god, tänkte jag direkt att det här måste jag fixa hemma.
Jag gör ofta och gärna en sallad när solen står högt på himlen och värmen ligger som ett dallrande gelétäcke i luften, då när jag inte har lust att svettas i köket vid spisen eller har orken att tända grillen är det den perfekta maten att plocka fram för småhungriga magar.Dessutom var deras päron kokta i sockerlag som min mage inte var så förtjust i, så för att undvika det var jag helt enkelt tvungen att försöka laga det på mitt eget lilla vis.
Och det blev smarrigt värre vill jag lova, de där vaniljkokta päronen är farligt goda och ett tips är om det blir några över att servera dem till en ostbricka, ja jösses så gott.
Did You Make This Recipe?
Har du lagat det här receptet? Tagga mig på Instagram @Home2tiny
Nu ska jag åka och bli lite ompysslad, my God vad jag är i behov av det.
Ha en härlig dag vänner!Kramisar
T
T
6 kommentarer
Du får inte visa sånt´där Tina!! Här sitter jag och det bara vattnas ju i mun på mig!
Får jag beställa en av dig så kan du väl kila hit med en nu strax?…
Kram och ha det fint på ompysslingen!
Judita
Det ser ju helt underbart gott ut!
Måste testas 🙂
Kram Jonna
Åhhhhhhh vad gott det ser ut. 🙂 Tack för all inspiration och fina bilder.
kram!
Det godaste som finns nästan. Kraaaam Pia
Mums vad gott det ser ut! Älskar allt på den tallriken!
Tjusiga bilder som vanligt!
Kram och ha det så mysigt!
Malin
Mums så gott.
Kram Mamma C