När man har fyndat ett planteringsbord

av Home2Tiny
Planteringsbord från ICA Maxi
Värre än Ikea
Ja så uttryckte sig Mr C igår när han fick äran att skruva ihop det här planteringsbordet åt mig.
Men för ett riktigt fyndpris 199 spänn så tycker inte jag man kan ha för stora krav, dessutom blev det himla bra när han väl fick ihop det.
Och nu står det där ute på vår uteplats, full med växter som ska planteras.
Ja jag är riktigt nöjd med det och jag ska fylla på med mer saker för min tanke är att det ska fungera som ett utekök/planteringsbord.
Eftersom vi ofta grillar och sitter här ute och käkar så passar det bra med ett bord där vi kan ha diverse grillattiraljer och andra bra att ha saker.
Planteringsbord
Planteringsbord från ICA Maxi
Tänkte att jag skulle plantera kryddor i de gamla kryddlådorna, bra att ha nära till hands när man vill piffa till maten lite extra,
Planteringsbord från ICA Maxi
Fråga mig inte var det är för växter jag köpt, men jag tyckte de var så läckra i färgerna och kommer bli fint mot vårt svarta hus.
Ett olivträd fick också följa med hem och så kan jag inte släppa de där citrusträden, hm får tänka ett varv till om jag ska köpa ett eller ej.
Planteringsbord från ICA Maxi
Det här kommer att bli superbra och jag vet att vi kommer få bra användning av det, så mitt tisdagstips om du är på jakt efter ett
planteringsbord, kolla på Ica Maxi, men räkna med lite pyssel när du ska
sätta ihop det…..
Ha en fortsatt fin tisdag vänner!
Kramisar

LIKNANDE INLÄGG

19 kommentarer

Finaste mattan 28 april, 2015 - 17:09

Vi byggde ett själva, lite större…men detta var sött! : )

Svar
Maria 28 april, 2015 - 17:13

Snyggt! Mycket inspirerande! Vi funderar på att bygga ett på väggen till vårt förråd, intill pallkragar och "grillplats". Men det där var ju riktigt prisvärt och snyggt… kanske ska köpa ett att ha som "bänk" bara 😉
Kram/Maria

Svar
HönaPöna 28 april, 2015 - 17:30

Men så snyggt… och de flesta växter gör ju sej så bra mot svart. Gillar!

Svar
Pia Gustafsson 28 april, 2015 - 17:37

Fint! jag har ett liknande från Rusta tror jag.. Fina växter du köpt, kommer bli fint till ert svarta hus. Kraaam pia

Svar
anettan 28 april, 2015 - 17:51

Super bra! Kram Anette

Svar
Suz 28 april, 2015 - 18:00

Jättefint bord och så fina växter du hittat! Och vem bryr sig om namn, fniss, bara de är fina:)
Citrusträd och plantor är ljuvliga och jag har verkligen försökt, fick till och med ett jättestort citronträd av mina kollegor när jag slutade mitt förra jobb. Men oavsett vad Ernst säger om att de får tappa alla bladen på vintern, det är ju ganska kul om de verkligen kommer tillbaka sen också … inte bara några futtiga små gröna tingestar som aldrig växte till sig. Men hittar du ett fynd, för ett par år sedan hittade jag en hyfsat stor apelsinplanta som blommade på Europablommor för 89:-, så bara kör – doften är ljuvlig, underbar och ja bara helt underbar! Den levde i två säsonger och blommade faktiskt flera gånger men hade lite svårt att behålla bladen, de är så himla känsliga.

Lycka till och ha det gott!
Kram
Suz

Svar
Bara MammaMilla 28 april, 2015 - 18:01

Så fint och vilka vackra växter du har köpt! Kram Camilla

Svar
40 och fab 28 april, 2015 - 18:03

Oj vad mycket fint du har shoppat 🙂
Planteringsbordet var ju verkligen ett fynd, och att plantera kryddor i kryddlådorna var en bra idé! 🙂

Kram Jonna

Svar
Sabelhagens Olivlund 28 april, 2015 - 18:25

Tycker absolut du ska satsa på ett citrusträd. De är inte svårskötta, jag har haft två stycken. Misstaget jag gjort är att jag satt ut dem förtidigt på våren och de har inte klarat kylan. Jag ska köpa mig ett nytt snart, och fikon och olivträd också:)
Fina nya växter du köpt. Den lila/mörkbladiga är en Alunrot. Det som blommar är nog en Spetsmössa. Lycka till med dem.
Kram Maria

Svar
Lena - gott för själen 28 april, 2015 - 18:28

Toksnyggt bord! Tack för tips. Det andra ÖB-bordet du tipsade om, fick följa med mig hem härom dagen. Tänk så bra det är när man kan tipsa varandra kors och tvärs i bloggvärlden!

Kram Lena

Svar
Ljuva Magnolia 28 april, 2015 - 18:45

Kanonfynd, på maxi kan man hitta galet mycket fint till vrakpriser, gillas!
Jag byggde färdigt vår nya altan i söndags och den ska snart piffas lite, ska blir kul. Kommer bli olivträd, fikon och en jätteverbena bl.a tror jag. Men får se när jag väl börjar. Mina föräldrar är riktiga trädgårdsnissar och har massor med plantor jag kan få, toppen. Ska nog ta tomat, paprika och annat ätbart av dem, fikonträdet jag fick av dem förra året dog under vintern.. när det stod ute.. ops.

Fin kväll till dig snygging!
Kram Catta

Svar
Susanne 28 april, 2015 - 19:01

Planteringsbordet är så snyggt, grattis till ett kanonfynd.

Svar
Carola roomofkarma 28 april, 2015 - 19:02

Super snyggt bord! Jag är så dålig på att kommentera här på bloggen. Men jag måste fråga dig, var har du köpt den rosa jackan du hade på dig här om dagen? Jag kunde inte hitta var?

Stor kram Carola

Svar
Kia 28 april, 2015 - 19:05

Åh det ska jag nog köpa till min man! Han saknar ett bord att ha bredvid när han grillar. Var ett himla tjat förra sommaren. Försökte sno mitt klaffbord jag har vid entrén….

Ha en skön kväll!
Kram Kia

Svar
Hemma på Sjuan 28 april, 2015 - 19:33

Så fint bord och fina bilder. Tackar för tipset om borden som köptes till altanen. Kram Suss

Svar
Mamma C 28 april, 2015 - 19:51

Ett bra litet bord du hittat. Angående citrus i ditt förra inlägg så kräver dom lite pyssel. Nu är det ju min gubbe som är blommästaren här hemma. Men jag har lärt mig lite efter alla citrus vi har haft.
Kram Mamma C

Svar
No34 29 april, 2015 - 04:37

Ett sånt skulle jag behöva införskaffa, så man kan stå upp när man planterar… Ett tips, så brukar Lidl sälja billiga citrusträd, om du vill pröva dig fram på det området…
Onsdagskram från Kate

Svar
pillan 29 april, 2015 - 12:39

Jamen ett sådant bord passar ju till mycker mer än bara planteringsbord! Skulle nog kunna funka som lite avlastningsbänk för diverse prylar som behövs ute på altanen om sommaren… Snyggt var det ju oxå!

Det där med monteringen lämpar man helst över på sin andra hälft 😉

Kram P

Svar
Stina I Söder 29 april, 2015 - 20:01

Ett sånt skulle jag behöva…och maken har ju en ängels tålamod;-)
(vilket inte jag har….)
Kram Stina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »