Fint till Valborg

av Home2Tiny
Helg alla redan och jag antar att många av er jobbar halvdag
Inte dumt när första maj infaller en fredag, eller hur?
En helg med några fler dagars ledighet uppskattas ju alltid.

Själv tog jag mig i kragen igår efter jag varit hos en väninna och fikat och därefter sovit i två timmar. Den här nya medicinen gör mig aptrött, kan sova mest hela tiden och det är faktiskt sant att jag i tisdags förmiddag vaknade med ett ryck och insåg att jag somnat framför datorn och hade tangentbordet som ett snyggt avtryck i hela fejan. 

I alla fall skärpte jag till mig igår eftermiddag och gjorde mitt bästa för att få ett helgstädat hus.
Inte min favoritsysselsättning om jag säger så, men jag älskar doften av ett nystädat hus och då finns det inte så mycket mer att göra än att kavla upp armarna och köra.


Men för att göra det här tråkgörat något roligare, drog jag på favoritmusiken och satte fram bästa godiset, jordgubbar och mörk lakritschoklad, man behöver ju liksom lite energipåfyllning när man ska skutta runt med fröken dammvippa och dansa disco med herr snabeldrake.

Ja det gick väl inte i raketfart och det finns såklart många anledningar till att ta en jordgubbspaus, men det blev till slut rent i vårt hus, ja i alla fall på nedervåningen, sen att Mr C hittade mig raklång på soffan, snarkandes med fröken dammvippa i handen, det är en helt annan historia.
Det luktar nystädat i alla fall……


Jaha då är det bara att ta tag i ovanvåningen idag, så innan jag somnar igen, bäst att skruva upp musiken och bjuda upp fröken dammvippa till en riktig svängom.

Ha en mysig Valborg vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

15 kommentarer

FJÄDERNEJLIKAN 30 april, 2015 - 08:06

Jobbigt för dig att medicinen har sådan inverkan. :-/ Men du får vila så mycket du bara kan, och sen ha en jätteskön valborg och helg i ert nystädade hus. 🙂 Kramizz Laila

Svar
Ekenäsliv 30 april, 2015 - 08:24

Men sötnos då… Inte kul att bli sååå trött.. Jag låg mest hela dagen igår med, hade sån huvudvärk.
Men idag kör jag med på städ… Golven o toaletterna kvar.
Så då kör jag väl med på med disco då så kan vi skaka rumpa ikapp;-)
O jag sa ju att et var ett planteringsbord, ha ha ha 🙂 Fint blev det iaf!
Ha en riktigt fin valborg nu!
Kram Anna

Svar
Milla 30 april, 2015 - 08:46

Oj Tina, inte så rolig effekt av medicin, hoppas det ger med sig. Sova är ju skönt men inte var som helst o hela tiden 😉 jag jobbar heldag idag, liksom alltid dan före röd dag men fredagskänslan är här! Kram Milla

Svar
Eva`s 30 april, 2015 - 08:47

Ledig i dag sen jobb i dagarna 3 men så är det 🙂 hoppas du får en toppen valborg fina du kram

Svar
House and Garden by Bia 30 april, 2015 - 09:07

Fina bilder du visar ;))…..så tänkte jag önska dej en trevlig och mysig Valborg !
Vi ska skippa brasan och gå ut och äta med ett annat par ;))…vädret kommer inte att bli
så bra heller…just nu blåser det här (igen) !!
Kramis bia

Svar
Razzy 30 april, 2015 - 09:48

Usch va jobbigt det måste vara att bli så trött hela tiden, hoppas den biten går över och att du får må bättre. Mörk lakridschoklad har jag missat den måste jag hitta. Hoppas du får en härlig valborg.. Kram Eva

Svar
Mamma C 30 april, 2015 - 11:04

Jag är ledig idag och måste slita mig från målningen och köra en sväng med snabeldraken jag med. Inte kul att din medicin gör dig så trött. Ha en fin Valborg.
Kram Mamma C

Svar
Villa Ell 30 april, 2015 - 11:53

Lovley med nystädat… jobbigt att medicinerna får dig totaldeckad! Hoppas att du får njuta av en långhelg med dina killar

Kram och fin Valborg till dig
Sandra

Svar
Villa Freja 30 april, 2015 - 13:22

Å, den där förödande tröttheten.
Men skönt med ett rendoftande hem. Kram.

Svar
Malin 30 april, 2015 - 13:28

Trevlig Valborg fina du!
Kram

Svar
Susjos 30 april, 2015 - 17:47

Skönt för dej med lite ledighet nu!! Jobbigt med biverkningar förstår jag , hoppas det blir bättre! Trevlig Valborg på Dig!
Jag styr kosan mot jobbet jag 🙂 Kram!

Svar
A House With A View 30 april, 2015 - 19:26

Usch och fy för att bli så trött av medicin, inte kul 🙁 Men du skriver så kul så även om jag lider med dig så kunde jag inte låta bli att sitta här och le 🙂 Den där snabeldraken har jag inte sett till på länge här hemma, vore VERKLIGEN dags att ta sig en sväng om med den här också…

Önskar dig en fin valborg!

Kramar aka

Svar
Sabelhagens Olivlund 30 april, 2015 - 20:37

Jobbig att du blir så trött av medicinen. Jag hann inte ta tag i varken dammvippan eller snabeldraken ikväll, tiden spenderades på Byggmax köpandes virket till altanen.
Fin 1:a majhelg till dig vännen
Kram Maria

Svar
anettan 30 april, 2015 - 21:50

Superskönt med ledig fredag…… Kram Anette

Svar
Gemsofmylife 1 maj, 2015 - 08:01

Det är inte kul att bli trött av medicinerna 🙁
Hoppas att du hade en mysig Valborg
Kram Sanna

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »