En entré som behöver ett vårlyft

av Home2Tiny
Idag kör vi lite sommarfeeling tycker jag
Efter en helg med brasa, sockor och varm tröja, vet inte om jag varit allmänt kymig eller om jag kan skylla allt på vädret, i vilket fall så få det vara nog nu.
Inget mer tjat om vinterkläder, brasa och hett kaffe, nu är det solskyddsfaktor, bara ben och ett strålande humör som gäller.
För visst blir man glad när man rullar upp gardinen och solen hälsar god morgon från en molnfri himmel.

Så idag ska jag minsann be min kropp snällt om att orka följa med mig till typ Blomsterlandet.
Jag vill handla blommor, växter och lite andra uteprylar till trädgården som behöver livas upp.
Framförallt entrén behöver ett vårlyft, något inbjudande, något som gör en glad och som får alla att känna sig varmt välkomna som hälsar på i svarta huset.
Nu är ju inte det där med blommor och plantering min allra starkaste sida, men något skall jag väl ändå lyckas få med mig hem.


Men det var ju sommarfeeling jag skulle bjuda på.
Och visst blir man alldeles sommarlycklig av färgerna blått och vitt, svalt linne, sköna shorts, snäckor och solhatt, sådant som är förknippat med hav och strand, det som jag längtar så intensivt efter.
Få sand mellan tårna, doppa en solvarm kropp i havet, ligga i en solstol med en spännande deckare i handen, läppja på iskall dricka och njuta av ljumna vindar som smeker en brunbränd kind.
 

Och snart är vi där, vi ligger ju bara i startblocken för det här loppet och har fortfarande en härlig vår att njuta av och sen en lång och skön sommar att se fram emot.

Så idag skakar jag av mig de sista trista vinterkänslorna, lägger in växeln och kör, nu är det bara ett läge som gäller full fart mot sommarens äventyr, hänger ni med?


HÄR hittar du linnen från Ajlajk
Gamla shorts från Sail Racing men du hittar liknande HÄR 
 

Ha nu en bra start på veckan vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

Hemma på Sjuan 27 april, 2015 - 10:40

Härligt med sommarfeeling, behövs, här åkte vinterjackan på igen på morgonpromenaden… Hoppas du får en bättre dag idag och kan shoppa lite blommor. Kram Suss

Svar
Åse 27 april, 2015 - 12:41

Härligt men sommarkänsla, det är en alldeles ljuvlig tid vi har framför oss. Men idag fick vinterjackan åka på vid morgonpromenaden och till och med strumporna som jag gömt långt in i garderoben fick plockas fram. Men det gör inget våren tar nya tag och kommer igen. Kram Åse

Svar
Kia 27 april, 2015 - 17:07

I går var det ju jätte fint väder!! Vi satt ute och fika och det var till och med varmt under parasollet.
Pimpa entrén behöver jag också. Har börjat lite smått men är inte klar.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Svar
Helenas enkla vardag 27 april, 2015 - 19:10

Men vilka härliga sommarbilder, nu längtar man verkligen ännu mer. Jag har inte hunnit väcka min trädgård än, men det börjar verkligen bli dags.
Kram vännen!
Helena

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »