Helt enkelt en dagens

av Home2Tiny
Idag kör jag en dagens helt enkelt..
Varit dåligt med det på sistone, men så i helgen tog jag mig faktiskt utanför dörren och fick på mig något annat än urtvättade myskläder, fixade till skatboet och fick till och med på mig ett ansikte, ja alltså lite smink som fick mig att se någorlunda vettig ut och inte som någon som gått en hård match mot Tyson.
Japp det är bara att konstatera att sömnlöshet ger mörka ringar under ögonen likvärdiga stans värsta blåtiror.
Halleluja för concealer.
Och på tal om smink och hudvårdsprodukter skulle jag beställt det igår, men jag som i vanliga fall går in till Kicks och ser allmänt bortkommen och rådvill ut och bara säger -Hjälp, blir ju något förvirrad när det finns typ en miljon webbutiker att beställa ifrån.

Själv använder jag Clarins produkter och är rätt nöjd med dem, men har du tips på andra hudvårdsprodukter som du anser är bättre än dem tar jag tacksamt emot det och framförallt blir jag sååå glad om du kan ge mig tips på VAR jag kan beställa bra hudvårdsprodukter till hyfsade priser. 

Jeansen från Circle of Trust hittar du HÄR (jag har storl 25 i mina)
Toppen är från Sixty Days, tyvärr hittade jag inte just den men en liknande hittar du HÄR fast i kortärmad. (Jag har storl S i min)
Sjal från Join collection, liknande hittar du HÄR

Kan verkligen rekommendera de här jeansen som trots att de är tighta är hur sköna och bekväma som helst att ha på sig. Skulle tro att det beror på att de är riktigt stretchiga, vilket gör att de formar sig efter kroppen och sitter som ett andra skinn.


Nu ska jag åka och handla inför helgen och jag kommer inte att ta på mig något “ansikte” så möter du en kvinna som stryker längs väggarna med en hatt neddragen till näsan och ser allmänt misstänkt ut är det ingen fara på taket det är bara lilla jag som storhandlar och ingen brottsling.

Ha en go torsdag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

16 kommentarer

Razzy 26 mars, 2015 - 09:18

Dina stövletter är jättesnygga, Jag använder endast Vichy från Apoteket och handlar via deras internetshop, men hur de är i priset mot andra vet jag inte. hoppas du har en bra torsdag. Kram Eva

Svar
Anonym 26 mars, 2015 - 09:29

Snygg jacka du har ,undrar var den kommer från?

Svar
Home2Tiny 26 mars, 2015 - 15:36

Hej! Jackan är från Barbour och är köpt hos Johannesens i Båstad, men det finns många webbutiker som har jackorna. Kram Tina

Svar
Ekenäsliv 26 mars, 2015 - 09:44

Wow!!! Du är bara så snygg ska du veta.
Men jag känner väl till känslan som kommer inifrån… Vi får jobba på det, eller hur.
Jag har precis börjat använda Dermalogica, beställer från skincity. Snabb leverens och det gillar jag:)
Jag var ju på ansiktsbehandling och fick med mig en broschyr ikryssat vilka produkter som var bra för mig. O de är BETYDLIGT bättre pris på nätet, även om de inte är särskilt billiga där heller, Men känner att jag måste ta hand om mig själv mer med bra produkter. Jag var väldigt känslig hy med. Antar att du har det med.
Ha en fin torsdag vännen, här pyntas det lite och fejas med trasan idag;-)
Kram Anna

Svar
ime 26 mars, 2015 - 11:39

Jag använder mestadels ekologiska produkter, man ska vara noga med vad man smörjer sin hud med, allt går in i kroppen och blodet. Jag kan tipsa om Maria Åkerbergs produkter, svenska ljuvliga fina produkter, googla om du kanske har någon hudterapeut i din närhet som kan göra en hudanalys och välja ut vad som passar dig bäst. Det går såklart att beställa produkter på nätet också. En annan favorit är Origins, också underbara ekologiska produkter som finns på både Åhléns och Kicks.
Lycka till vackra kvinna!

Svar
Ljuva Magnolia 26 mars, 2015 - 12:02

Gud va snygg du är alltså, och de där påstådda "blåtirorna" har du lyckats dölja fullständigt, du strålar. Fy för sömnlöshet, hemskt, hoppas det blir bättre..

Tror du skulle gilla Exuviance, har du testa deras produkter någon gång? Min vän som är hudterapeut har jobbat med märken som Decleor & Dermalogica innan men tycker detta är bäst! Underbar doft och väldigt vårdande. Säljs nog mest på salong.

Kram!
Catta

Svar
anettan 26 mars, 2015 - 13:59

Fina du! Jag beställer oftast från Bangerhead eller Lyko, nätbutiker som jag gillar och snabb leverans. Lycka till i djungeln. Kram Anette

Svar
Sabelhagens Olivlund 26 mars, 2015 - 14:52

Snygg du är. Jobbig att du sover dåligt, men inte ett spår av det syns. Jag använder Decléor som jag beställer hos Beauty Planet. Och Mary Kay ibland, tycker det är lite krångligt med "partyn" och så, men nu har jag mina favoritprodukter sedan länge som jag beställer från min konsult utan att ha party.
Ha det gott
Kram Maria

Svar
Hanna Wetterqvist 26 mars, 2015 - 15:29

Idag är våld vanligare och vanligare i familjer och förhållanden. Idag blir man mer populär om man är smal och fit än om du har några/flera kilon för mycket på kroppen. Idag blir man sedd mer om man ser bra ut i andras ögon. Idag tror man att man blir mer populär och accepterar mer om du utför skönhetsingrepp. Idag måste man "spela spel" och "leka svår" för att få den personen du vill och för att denna ska bli intresserad och hålla intresset uppe. Håller ni med mig?

http://nouw.com/hanshen/vi-lever-i-ett-samhalle-da-tacksamhet-vi-18295555

Svar
Channal 26 mars, 2015 - 17:41

Väldigt snygg som alltid!

Jag har haft Clarins och varit mer än nöjd med dem. Men nu har jag gått över till Chanel – Le Lift! Är kär i denna serie! Absolut ett strå vassare!

Kramar Anna

Svar
Hanna 26 mars, 2015 - 19:53

Vilken snygg outfit!

Svar
Pia Gustafsson 26 mars, 2015 - 20:43

Snygg outfit! Smink är inte riktigt min grej, jag handlar på Ica det jag behöver, typ Isadora och Garnier och så kan jag lyxa till det ibland som idag. Lipgloss från Fore ever living eller något från Mary Kay. Dina stövletter är stört sköna. Kraaaam pia

Svar
Mamma C 26 mars, 2015 - 21:05

Jättefin outfit.
Kram Mamma C

Svar
Sallys hus 26 mars, 2015 - 21:16

Hej snygging!
Du ser alltid fräsch ut och jag vet att du gör det utan smink också.
Hoppas det vänder snart vännen så du kan leva livet lite igen.
Vi måst höras snart igen.
Kram Katarina

Svar
Maria Kontorsråttan 27 mars, 2015 - 08:55

Men vad snygg du är! Helt fantastiskt.
Trevlig helg!
Kram
Maria

Svar
Ulrica 28 mars, 2015 - 06:33

WOW, vilken snygging :).
Jag gillar också Clarins, det är bra grejer. Dock vet jag inte heller var jag ska köpa, i den stora djungeln av butiker…
KRAM

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »