Paljettkjolen, en gnistande guldkant i vardagen

av Home2Tiny

Lite glitter och glamour en vanlig tisdag tycker jag man kan behöva

Eller rättare sagt jag tycker att man alltid kan sätta en extra gnistrande guldkant i sin vardag, varför låta kläder som gör en glad alltid hänga till det vankas party.
Låt mig se, hm det är inte många gånger om året jag orkar festa loss så det skulle innebära att många av mina kläder skulle få hänga till jag blir typ hundra.
Å andra sidan får jag en bild på näthinnan när jag sportar omkring med min rullator på äldreboendet med paljettkjol, grått permanentkrull och rött läppstift och varför inte liksom, det kanske livar upp stämningen och får hela pensionärsgänget att börja dansa disco och vråla till Roxettes gamla dänga -I´m gonna get dressed for success, vilken härlig syn…..
De båda paljettkjolarna köpte jag på rea hos HM.
Tyvärr finns bara den i svart kvar i storl S men kolla i din butik.
Du hittar den HÄR

I alla fall paljettkjolen kommer jag använda mycket till våren och sommaren, både till vardags och (hm) fest. Den ska ut och luftas och inte samla damm i garderoben

Om vi ses på stan en dag när det blivit något varmare kommer jag säkert se ut så här.
Paljettkjol, ett par sköna låga skor, linne och en skön oversized tröja
En skön och avslappnad stil.

Den här outfiten skulle jag gärna gå ut på en uteservering och ta ett glas vin i, sådär lite mitt i mellan vardags och festklädsel, byt ut klackisarna till ballerinaskor och du är färdig till jobbet.
Skjortan är faktiskt en herrskjorta i slimfit, man kan hitta kläder även på herravdelningen, häpp!

Det här är nog min favorit, älskar att gå klädd såhär. En skön tischa, jeansjacka, sjal och ballerinaskor, blir det en after work slänger jag av mig jeansjackan, tar på ett klackisar och voilá, redo för fest.

Hoppas du blev inspirerad att plocka fram din paljettkjol eller något annat “festplagg” för att använda i din vardag, för tänk vad lite glitter och glamour kan liva upp en vanlig sketen tisdag.
Ha en strålande dag vänner!
Kramisar

LIKNANDE INLÄGG

26 kommentarer

MiaC 10 februari, 2015 - 10:24

Haha du har helt rätt, varför vänta med att använda allt det fina man har i garderoben… nej jag ska definitivt följa ditt råd här =) Och du är superfin, kjolarna är bara så läckra och passar verkligen till allt och alla tillfällen. Stor kram min fina, Mia

Svar
Helena 10 februari, 2015 - 11:08

Så snyggt! Gillar alla stilarna. Tack för super bra tips! Och som du säger…man behöver inte vänta till det är fest för att använda sina kläder.
Kram Helena

Svar
Villa Ell 10 februari, 2015 - 11:13

Ja det är lätt att man skrotar i mysdressen när man är hemma, vilket är hur skönt som helst men en storstädning nästa gång i pumps och lite bling bling kanske 😉

Ha en fin dag
Kram Sandra

Svar
ulrica 10 februari, 2015 - 11:44

Jag ska nog också börja följa ditt råd, att använda det som hänger i garderoben :), istället för att såsa omkring i nattlinne hemma.. stackars mannen som aldrig får se mig finklädd förutom på helgerna *fniss*.

Kjolen gjorde sig verkligen superfint med alla olika stilar!!!
Jag längtar till jeansjacka och ballerina-säsongen massor :).
Kram

Svar
Therése 10 februari, 2015 - 12:33

Så rätt, så härligt att hitta någon som tänker som jag! Jag fullkomligt ÄLSKAR allt med glitter och paljetter, det är alltid det första mina blickar går till i butikerna, och jag älskar att klä mig så vid vilket tillfälle som helst. Precis idag förälskade jag mig i en paljettopp från Ida Sjöstedt och tänkte direkt att den blir perfekt på jobbet, så snygg bara till ett par enkla jeans! Kan tillägga att jag jobbar i finansbranschen, nästan bara män på jobbet så jag är definitivt den enda som klär mig i paljetter – men varför inte liksom, gillar man det så måste man ju få använda kläderna! Man ska göra det man mår bra av och trivs man i vackra kläder så ska man köra på det! 🙂

Passar på att säga tack för din inspirerande blogg, har aldrig kommenterat här tidigare men läser ofta och blir alltid på bra humör – smittas av din humor och härliga stil och inställning till livet! 🙂

Svar
Home2Tiny 10 februari, 2015 - 18:54

Hej Therese och tack för din härliga kommentar. Jag är precis som dig och kikar alltid på det som glittrar mest i butiken. Åååå älskar Ida Sjöstedts kläder så jag förstår att du förälskade dig i toppen hoppas den fick följa med hem. Ha en fin kväll och tack för att du kikar in till mig. Kramen Tina

Svar
Hanna 10 februari, 2015 - 13:07

Vilken snygg kjol!

Svar
Sabelhagens Olivlund 10 februari, 2015 - 16:49

Håller med:) Varför inte liksom:) Superfina bilder, gillar alla dina outfits.
Ha en mysig kväll
Kram Maria

Svar
Anonym 10 februari, 2015 - 18:06

Hej! Fina kjolar, vilken storlek har du? är dom normala i storleken? Kramar chatarina

Svar
Home2Tiny 10 februari, 2015 - 18:51

Hej Chatarina! Ja visst är de fina, är jätteglad att jag köpte båda. Jag har storl S i mina men jag upplever dem som rymliga, skulle lätt kunna ha en xs. Ha en fin kväll och tack för att du kikar in till mig. Kram Tina

Svar
Lena - gott för själen 10 februari, 2015 - 19:15

Haha, tack för det skrattet! Ser dig framför mig med armarna i luften och vickandes på rumpan när du vågat släppa taget om rullatorn!

Kram Lena

Svar
Catta 10 februari, 2015 - 19:19

Alltså Tina, du är ju bara så jävla (ursäkta) snygg!! Älskar kjolarna, mer glamour åt folket! Men klänningen i tidigare inlägg, jag smäller av och dör för den, och du är så otroligt vacker i den. Bilderna bland de finaste jag set, wow! Ni är ett sjuhelsikes team iallafall, det är ett som är säkert, så himla roligt =)

Kram och ha en fin kväll!
Catta

Svar
Enkel stil 10 februari, 2015 - 20:05

Jag gillar det där med jeans och paljetter. Har en kjol i guld som jag brukar bära jeansskjorta till. Glöm inte att matcha rullatorn med den snygga kjolen. Kram Anita

Svar
Maria 10 februari, 2015 - 20:12

Du har gjort det igen! Lyckats med flera snygga outfits! Härligt!
Kram/Maria

Svar
Gabriella 10 februari, 2015 - 20:28

Helt rätt, klart att kjolen måste få lufta sig! Så snygg du är!
Kram

Svar
Gemsofmylife 10 februari, 2015 - 20:36

Så himla snygga kombinationer !!!
Men så är duotroligt snygg och passar i allt !!
Önskar dig en fortsatt mysig vecka vännen
Kram
Sanna

Svar
Stina I Söder 10 februari, 2015 - 20:59

Snygging! Och vilka fräcka kjolar…Kram Stina

Svar
anettan 11 februari, 2015 - 04:15

Snyggt med jeansjacka till…..Kram anette

Svar
No34 11 februari, 2015 - 05:55

Gillade sista outfiten bäst, med jeansjackan. Skulle kanske spana in nåt paljettplagg till fredagens AW med kollegorna…. Pöss och ha en go onsdag!
Kram Kate

Svar
pillan 11 februari, 2015 - 14:51

Åh vad snyggt och fräscht med jeansjackan och den härliga blå toppen!! Jag blir alltid så "blå" då våren är nära 😉

Kram och tack för alla dina fina bilder och inlägg, P

Svar
Eva Lundberg 11 februari, 2015 - 14:56

Läcker kjol och kul med alla fina kombinationer! Alla lika snygga på sitt sätt. Du är duktig på att se möjligheterna.
Kram Eva

Svar
Anonym 11 februari, 2015 - 22:58

Hej igen
Alltså du är ju så snygg!!! Och du inspirerar mig massor! Klickade precis hem paljettkjolen till mig och min dotter, och hittade massor av annat på HM rean också.=) Dessvärre var någon annan snabbare och jag blev av med hälften av plaggen medans jag tittade vidare! Gahh! Det var ng bara meningen att jag skulle ha kjolen för den lyckades jag knipa. Är lite rädd för att den kommer att bli hängandes i min garderob tillsammans med alla andra fina kläder som inte passar i mitt jobb som förskollärare. Men som sagt min dotter kommer att använda den hoppas jag. Skulle gärna ha dig som personal shopper btw hahah. Ha det gott. Kram Lisa

Svar
Home2Tiny 13 februari, 2015 - 12:38

Men tack snälla söta Lisa vilken energikick jag fick av att läsa dina ord. Låt nu inte kjolen hänga i garderoben utan använd den. Jag förstår att det kan vara svårt i jobbet men på fritiden då får du ha den. Till exempel när du åker in på stan, tar en after work, gå på restaurang osv, osv. Ha nu en supermysig helg och tack snälla för att du kikar in till mig. Stor varm kram Tina p.s det är melloglitter imorgon, dags att ta på sig paljettkjolen…..

Svar
MISS PIFFY 12 februari, 2015 - 22:19

Du är jättefin!! Ska kolla om kjolen fnns kvar! Kramar

Svar
Anne-Lie 13 februari, 2015 - 07:12

Stort tack för ditt shopping tips, letade efter en paljettkjol till min 50 års dag i januari men hittade ingen. Men nu är den snygga svarta på väg hem till mig! Jippo!!!!

Svar
Home2Tiny 13 februari, 2015 - 12:34

Vad kul att du har beställt kjolen. Du kommer bli så snygg och trivas i den lika mycket som jag gör. Ha en härlig helg. Kramen Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »