När man tokfyndat Lovely Linen påslakan

av Home2Tiny
Japp här har vi fortfarande bekymmer med tekniken
Datorn Mr C skickade efter var ett måndagsexemplar och fick returneras, min hårddisk vill inte riktigt som vi vill och bilder försvinner, sådant som gör att jag måste hela tiden påminna mig själv om att andas lugnt och inte få ett utbrott a la Vesuvius.
Så det här inlägget som jag skulle fixat igår kommer idag, efter att Mr C har gjort ett riktigt hästajobb för att hitta och få tillbaka bilderna. Äntligen kan jag i alla fall visa några bilder på mitt reafynd som fick följa med hem i lördags.
HÄR  hittar du Lovely linens produkter men till ordinarie pris
Du kan förstå min inredningsglädje när jag nosade upp påslakan från Lovely Linen och tokfyndade på 70 % rea.
Och i precis den färgen jag har drömt om, dimrosa, trodde nästan inte det var sant.
Dessutom låg där en urläcker pläd jämte i grått och små paljetter på som matchade perfekt till den rosa färgen och är som gjord för att ligga utslängd på sängen.
Nu ska jag bara hitta örngott och lakan i grått som jag tror kommer bli snyggt till det rosa. Sen ska det bli spännande att få bädda och krypa ner bland linnelakan.
Har aldrig haft det men de som har börjat använda linne påstår att de aldrig mer vill sova i något annat, kan det stämma?
Har du provat och vad tycker du?
Pjuuuu jag lyckades att få ordning både på bilder och inlägg, nu ska jag ta en stor kopp kaffe och kika på vad ni andra har hittat på i helgen.
Ha en bra start på veckan vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

18 kommentarer

Ekenäsliv 16 februari, 2015 - 10:06

Whoop whoop!!! Det kallar jag fynda det:))) Härligt!
Å de ser riktigt fina ut…Verkligen en helt underbar rosa färg.
Men jag har aldrig provat linnelakan… Du får gärna ge ditt utlåtande sen. Det är inte stickigt va?
Jag gillar ju percale, krispiga lakan. Men nog blir man nyfiken, riktigt nyfiken.
Ha en fin måndag vännen!
Kramar Anna

Svar
Tinis vita hem 16 februari, 2015 - 10:20

Ljuvliga lakan i ljuvlig färg, vilket fynd! Jag har linnelakan och de kan till en början vara lite sträva, men blir mjukare efter några tvättar 🙂
Ha en fin dag!
kram Tini

Svar
Villa Freja 16 februari, 2015 - 10:43

Vilken underbar färg! Kram.

Svar
Hemma på Sjuan 16 februari, 2015 - 11:55

Vilka underbara lakan. Inte provat men skulle vilja ha sängkläder med bättre kvalité. Kram Suss

Svar
The Place To Be 16 februari, 2015 - 12:12

Ja men fyyyy jag har också precis haft datastrulet Allan!!! Man får andas i papperspåse helt klart!!! Hoppas ni får ordning på det!

Superfina lakan! Älskar linne!
Kram Malin

Svar
Carola roomofkarma 16 februari, 2015 - 12:18

Vilken härlig vårfärg det är på era nya lakan. Jag har aldrig testat det märket. Så detta var en nyhet för mig.

Ha en fin start på veckan!
Kram Carola

Svar
Villa Ell 16 februari, 2015 - 12:28

Åååå så fina och med grått till så blir ju det supersnyggt…
Vilket kap du gjort…
Jag har ett Beach House underlakan, ur dålig kvalite eller så fick jag måndags ex, det ser ut som en herrgårdsost med hål överallt… bara något år gammalt! surt!
Påslakanen är supersköna
må så gott och njut av dagen
Kram Sandra

Svar
Åse 16 februari, 2015 - 13:38

Vilket fynd i ljuvlig färg, i de lakanen kommer ni säkert att sova gott. Kramis Åse

Svar
Anonym 16 februari, 2015 - 13:43

Ååå jösses vilket fynd !!! Jag har de där påslakanen och även örngott men i naturfärg. Det bästa jag någonsin haft, hade beach house innan också ljuvliga men de här är mycket skönare. Blir också bara skönare och skönare för varje tvätt. Här kommer sällan mitt vackra överkast på då lakanen är så vackra. Ha en fin kväll och njut natten av lakanen. Kram Marita

Svar
Helenas enkla vardag 16 februari, 2015 - 14:36

Jaa du hade rätt!! jag blir så AVUNDSJUK, du kan då nosa dig till de fina sakerna till superpris. Kram på dig.
Helena

Svar
Eva Blixman 16 februari, 2015 - 14:42

Åh vilka mysiga påslakan. 🙂
Själv har jag kökshanddukar från Lovely Linen och det är sån härliga kvalité.
Ha en fin måndag!
Kram Eva

Svar
Jennica... 16 februari, 2015 - 16:46

Har tyvärr inga lakan därifrån, men har såklart hört talas om dem. Superfina! Och jag älskar färgen! Och så filten till….grått och rosa….verkligen kanonfint!
Kram Jennica

Svar
HönaPöna 16 februari, 2015 - 16:48

wow, så vackert…. vilket kap!
Och bästa färgen också! Kram…

Svar
Gabriella 16 februari, 2015 - 20:39

Åh, nämen vilket fint fynd du gjort! Härligt med linnelakan. Själv har jag ett vitt linnepåslakan från h&m som jag tycker om. Jag har hört både ock om dessa från h&m men själv är jag väldigt nöjd iaf:)
Kram

Svar
Suz 17 februari, 2015 - 07:55

Väldigt vackra påslakan! Superfina:) Härligt när man kan fynda så.
Jag har bara prövat H&M's linnesängkläder och de är ljuvliga. Mjuka och fina från allra första början, kör dem dessutom i vår torktumlare med ett så kallat strykprogram vilket får dem sådär jämnt och snyggt "linneskrynkliga":) Sen är det förstås den där tanken med vilka ämnen som finns i efterbehandling etc, det borde ju vara någon skillnad med de där svindyra märkena jämfört med t ex H&M Home. Men man vet ju liksom aldrig riktigt säkert???
Tyvärr slår inget vårt underlakan från Mille Notti, ljuvligt mjuk yta, men jag måste säga att till det priset tycker jag att det borde hålla mycket längre – det känns redan mycket tunnare i kvaliteten trots att vi inte haft det så otroligt länge.

Ha det fint!
Kram
Suz

Svar
Karl Alfred 30 oktober, 2015 - 20:28

@suz köpte du mille notti 200tc eller 340tc?

Svar
sjöhagens ros 11 maj, 2016 - 13:48

Exakt de här påslakanen köpte jag på Tvålfabriken i Hjo. De hade en förfärlig lukt och förpassades omedelbart till tvättmaskinen, så klart! Efter en omgång o torktumlaren var det en jättekaka med rosa damm i filtret! Har aldrig haft så mycket i filtret tidigare. Kanske ska testa en skonsammare tumling nästa gång eftersom tvätt nr två med tumling blev nästan lika mycket ludd. Har du erfarenhet av detta? Jag tycker dom är onödigt tjocka och grova och hade nog tänkt mig en smidigare linneväv. Vad tycker du?
Ann-Sofi i väst

Svar
Home2Tiny 11 maj, 2016 - 14:01

Hej Ann-Sofi. Jag tokgillar mina påslakan och kan knappt vara utan dem. Jag tycker bara det är ljuvligt att de är så tjocka, speciellt på vintern då värmer de härligt och på sommaren tycker jag faktiskt de är svala…. Jag har aldrig torktumlat mina utan låter de torka ute under sommaren och inne på vintern, blir hur bra som helst, därför har jag ingen erfarenhet av om de "dammar". Hoppas att en skonsammare tumling hjälper och du blir kompis med dem. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »