När man blir störtförälskad i en klänning

av Home2Tiny

Tänk att Michael Kors hittade hem till mig

När jag tipsade om klänningar till pangpriser för någon dag sedan var den här klänningen med (inlägget hittar du HÄR) och jag kunde inte motstå så det fick bli ett litet klick.
Den är bara så galet läcker och jag som tokälskar glitter och glamour blev genast störtförälskad.
 Ja nu är det här ingen klänning jag sportar runt i på jobbet eller tippar omkring här hemma för att göra torsdagskvällen lite extra lyxig  för Mr C, utan jag försvarar mig helt enkelt med är att vi faktiskt ska på en stor fest i vår och nu är ju jag liksom kittad och klar (att jag behöver, skor och några läckra smycken till pratar jag inte högt om)

För är det något jag avskyr så är det att störta ut i på stan i panik efter kläder typ dagen innan partyt och kommer hem med det värsta impulsköpet som jag egentligen inte alls trivs i och sen hänger den där stassen i garderoben år efter år och småblänger på mig.

Någon som känner igen sig!

Så det där gatloppet, när jag störtar in och ut i butik efter butik med svettmustasch och förbannar mig själv att jag tog helt fel kläder på mig som jag under ett jädrans pustande måste dra av och på mig inför varje provning och skrämmer nästan slag på mig själv när jag ser mig i spegeln och inser att jag fått en frisyr som liknar dockans i tomtens verkstad som får en spindel framför sig,  ja alltså det står rakt upp och åt alla håll.

Det slipper jag den här gången……jag kan bara ligga på soffan och nöjt veta att allt är klappat och klart (hrmpffff nästan i alla fall)
Tyvärr tror jag att just den här klänningen är slut, men du hittar många fler fina klänningar HÄR till riktigt bra priser.

Nu ska jag åka in till mamsen så får vi se om vi ger oss iväg på ett litet äventyr.

Jag kikar in lite senare med ännu fler toppentips.

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

9 kommentarer

Anna 5 februari, 2015 - 08:56

Åh den klänningen tittade jag med STORA ögon på oxå , så snygg 🙂 grattis !!

Svar
Eva`s 5 februari, 2015 - 09:24

Super snygg MK klänning och klart du skall ha den 🙂 hoppas du får en skön torsdag kramen

Svar
Annika 5 februari, 2015 - 09:46

Du kommer att bli så snygg i den där klänningen. Ett utmärkt val att klicka hem den tycker jag. Du har ju motiveringen klar för dig också. Ser framemot att se den på. Ha en fin dag snygging! Kram Annika

Svar
Nina 5 februari, 2015 - 10:31

Verkligen ett bra köp, den är verkligen snygg =) Jag älskar oxå glitter och glamour, det hör till när man ska på fest eller att man själv har en fest. Hade själv en glittrig sak på mej i lördags när en av gästerna tyckte att jag såg schlager aktigt ut, men det höll jag inte med om, jag var ju rockig och glamour hihi.
Ha en bra dag! Kram

Svar
Anonym 5 februari, 2015 - 11:05

Jättesnygg! Jag har också kollat på den innan,men har inte tillfället att använda den. Hoppas vi får se den. Ha en fin dag med mamsen,
Kramar Marita

Svar
Villa Ell 5 februari, 2015 - 13:41

Läcker klänning 🙂 Härligt att veta att man är klar…
Så läckert skåpet blev också

Hoppas ni kom iväg
Kram Sandra

Svar
Anonym 5 februari, 2015 - 15:00

Men oj,oj,oj, vad fin! Och ditt skåp, från RIShög till ROSenbukett i ett svep. Tips: tävla hos min vän Carola: http://roomofkarma.se/

Svar
Jennica... 5 februari, 2015 - 17:38

Men du….så himla snygg du kommer vara i den! En riktigt Tina-klänning tycker jag. 🙂
Kram Jennica

Svar
Jeanette 5 februari, 2015 - 19:43

Jag slår vad om att du är en riktig pangbrud i den där snyggingen, och vad skönt att bara kunna ligga på soffan och vila inför festen 😉 Bra tänkt!!
Kram J

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »