Impulsköpet som blev en riktig hit

av Home2Tiny
Impulsköp försöker jag undvika
för oftast blir det ändå inte som jag tänkt mig och efter ett antal felköp som packats in i något skåp, gömts och glömts, så har ju faktiskt billigt blivit ganska dyrt.
För oftast gör jag impulsköp när en vara är kraftigt nedsatt, för billig för att låta bli och på något sätt blir det att jag har köpt det för köpandets skull och då blir det sällan bra.
Därför har jag lärt mig genom åren att det är bättre att spara till det jag verkligen vill ha och som jag vet kommer att passa sådär perfekt.
Men så händer det att jag ramlar över ett fynd, något som jag egentligen inte alls hade tänkt mig men som bara är som gjord för att flytta in i det svarta huset och då kan jag inte låta bli trots allt.
Som den här vita handen, jamen den blev ju dunderläcker där jämte Hay-handen och jag skulle nog kunna påstå att den passar som handen i handsken (så dålig jag vet, men kunde inte låta bli)
Så den här gången blev impulsköpet en riktig hit och lär inte gömmas undan i något skåp
Den lilla handen från Hay hittar du HÄR
Omaggio vas liten hittar du HÄR
Den vita handen köpt i en butik i Varberg som jag tyvärr inte vet namnet på
Nu ska jag lägga mig och vila efter att ha varit vaken sen klockan två inatt med en värk från hell.
Sen hoppas jag på att det blir en promenad i skogen och fotografering senare i eftermiddag för jag behöver lufta mig.
Ha en skön lördag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

16 kommentarer

Stina I Söder 7 februari, 2015 - 08:57

Krya på dig! Så fint det är med händerna i ditt fönster. Kram Stina

Svar
Ulrica 7 februari, 2015 - 09:28

Jäklar så läckert med händerna där tillsammans!!! Jag gillade dem båda massor :).
Ha en toppenlördag!
KRAM

Svar
Villa Freja 7 februari, 2015 - 10:27

Å, vilket härligt fynd. Kram.

Svar
Gemsofmylife 7 februari, 2015 - 10:40

Så himla vackert !!!
Jag lånar hem dig så får du fixa hela mitt hem !! 🙂 du har så otroligt vackert hemma vännen
Kram till dig
Sanna

Svar
Jeanette 7 februari, 2015 - 11:19

Den är jättevacker!! Hoppas du mår bättre nu och att du kan komma ut en stund. I dag har vi fint väder här i Götet och några plusgrader. Gilla på det!
Kram J

Svar
Mamma C 7 februari, 2015 - 15:01

Så vackert det blev med båda händerna ihop.
Kram Mamma C

Svar
Suz 7 februari, 2015 - 16:04

Du kan verkligen konsten att nosa reda på riktiga fynd! Så jo, du hade definitivt fått bli min personal shopper om du skulle få för dig att ge dig in i branschen;)
Och vilken klänning! Michael Kors är inte dumt, köpte en svart, draperad och väldigt enkel klänning från just det märket när vi var i USA förra året. Och my god vad jag har använt den, på min 50-årsdag, dotterns student, till jul och nyår och nu senast fick det minsann bli den igen på dotterns 20-årsdag! Den går att variera med jackor och koftor och sjalar och smycken – me like:)

Hoppas du fått sova och att du fick din skogspromenad. Så tråkigt med din värk, tycker du är en fantastisk kämpe! Du ger oss så mycket inspiration här på bloggen och även om du säger att det är din ventil, där du glittrar, så tycker jag ändå du är stark som orkar.

Här har vi haft världens blåst idag och den tänkta promenaden blev till intet. Men imorgon får det minsann bli av vilket väder det än är – jag behöver också luft! Även om det är ganska skönt att gosa ner sig i soffan och äntligen ta sig tid att surfa runt hos alla fina bloggar:)

Ha en fin helg!
Kram
Suz

Svar
Melody and M.E 7 februari, 2015 - 16:57

Impulsköp blir sällan vad man tänkt sig, så Grattis till det lyckade köpet!
Hopaps du haft en riktigt bra lördag! Kanske det blir att sova i soffan till
kvällens Mello?
Kram och nospussar från oss

Svar
Milla 7 februari, 2015 - 18:32

Å Tina vad jag älskar din inspiration! Vet du ärligt, jag tycker de där händerna är superläskiga! Jag skulle aldrig ha en sådan hemma, tycker de är läskigt vanprydande. Får jag tycka så?!! Men jag älskar verligen ditt fina skåp – helt fantastiskt fint blev det. Och lampan, jättejättefin!! Får genast idéer i mitt huvud, men just nu är inredning totalt nedprio i mitt hem – men jag samlar ideér tacksamt på hög och vet att jag får igen det sedan då det är dags att fixa med sovrum och andra ställen. Och karaffen, vet du vad jag får deja vu från pappas barskåp från 70-talsbokhyllan med barskåpsdelen med speglar när man öppnade luckan. Men… också en massa andra saker som gör att drinkvagn är totaltabu för mig, en gräns att ha flaskor och karaffer framme i Dallasmanér är totalt-no-no för mig, det gör en massa ångest-vibbar om vad som är ok eller inte. Men det är ju så med inspiration, en del tar vi till oss och en del inte alls, vi har alla vår historia och ryggsäckar som ger massa olika goda resp sämre vibbar. Och jag älskar det – alla känslor som det väcker som man inte alls kan ana innan men skapas av fina bilder och inspirationskällor. Kram Tina för dina härliga tips!

Svar
anettan 7 februari, 2015 - 20:51

Bra kör och visst passar den som handen haha. Kram Anette

Svar
Jennica... 7 februari, 2015 - 21:10

Vad härligt att du är så nöjd med ditt fynd! 🙂
Och jag hoppas att din dag har varit ok trots värken.
Kram Jennica

Svar
Mammsen 7 februari, 2015 - 21:50

Usch! Hoppas denna natten bjuder på smärtfri sömn.

Svar
svart vitt och rött 7 februari, 2015 - 22:11

Härligt att du fyndat i min stad 🙂 Snyggt! Ha det gott!

Svar
Hanna 8 februari, 2015 - 05:18

Snygga prydnader!

Svar
Eva`s 8 februari, 2015 - 08:29

Super snygga vitt älskas här 🙂 önskar dig en skön söndag kramen

Svar
No34 8 februari, 2015 - 08:51

Ibland blir impulsköpen superbra, som ditt nu! Kram Kate

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »