När jag för ett ögonblick glömmer all smärta

av Home2Tiny
Redan fredag…….
Den här veckan har verkligen gått überfort och nu ligger en härlig helg framför oss.
Kikar in lite snabbt så här på morgonkvisten för jag är på väg.
På väg in till sjukhuset för att träffa min neurolog. Ska bli skönt att få träffa henne och få prata om min oro, mina tankar och hur vi ska gå vidare med medicinering osv.
Som ni säkert förstått har jag haft och har det fortfarande ganska kämpigt.
Att jag berättar väldigt lite om hur jag mår och hur min vardag egentligen ser ut är faktiskt mest av egoistiska skäl. Bloggen är min fristad, platsen där jag för ett ögonblick kan glömma den smärta och den sjukdom som styr hela mitt liv och jag kan få vara den personen jag alltid har varit.
Jag fullkomligt älskar att fota, redigera bilder och att skriva, att få inspirera er, ge er tips och idéer och få ha den där energigivande kontakten med er läsare genom kommentarer och mail, så den här platsen är väldigt betydelsefull för mig och som på sätt och vis har räddat mig många gånger.
Nope nu måste jag sticka, jag kikar in eftermiddag igen och då ska jag berätta om jag klickade hem en soffa eller inte.
Ha en galet mysig fredag vänner så syns vi senare igen!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

18 kommentarer

Lena - gott för själen 9 januari, 2015 - 08:31

Hoppas hoppas att läkaren kommer på nån superlösning för dina bekymmer så du kan få slippa dina plågor!

Ha en fin fredag du också!

Kram Lena

Svar
Petra Nymans Dagbok 9 januari, 2015 - 09:32

Håller tummar o tår för att du får hjälp med dina problem. Trevlig helg på dig! Jag tror nog du klickade hem soffan jag! 😉 Häftigt att kunna klicka hem en soffa?!? Styrkekramar till dig! <3 /Petra

Svar
Anonym 9 januari, 2015 - 09:52

Hej Fina Tina!
Håller tummarna att din neurolog kan hjälpa dig till en bra lösning på dina problem. Jobbigt att ständigt ha denna värk eller plåga i kroppen. Jag säger plåga för jag vet hur det är, jag har själv min jä..a värk som plågat mig ständigt i 9 år. Med en diagnos som gör att jag får leva med det här hela mitt liv. Mediciner hjälper inte mot min långvarig smärta om jag inte går med på att höja dosen varje månad och till slut tappa kontrollen totalt över allt i mitt liv. Men jag har en underbar man som hjälper och stöttar mig när han med hornen spökar som mest i kroppen. Nog om detta, jag brukar tänka att det finns andra som har det värre i livet.
Spännande med din soffa.
Kramis
Ingela Pling

Svar
Helén i Vilrummet 9 januari, 2015 - 09:55

Jag hoppas att det går bra idag hos neurologen och att ni hittar en medicinering som hjälper lite bättre. Ta hand om dig!
Kram Helén

Svar
vitthusmedrosaknutar.blogspot.se 9 januari, 2015 - 10:01

Hoppas du får den hjälp och medicin du behöver. Krya på dig kramar
// Susanne

Svar
Eva`s 9 januari, 2015 - 10:02

Åh känner igen mig i det du skriver om att bloggen är en fristad jag glömmer också bort lite av onda saker i kroppen och skönt att skriva av sig …hoppas det går bra för dig o jag skickar en stor kram ta hand om dig

Svar
åse 9 januari, 2015 - 10:10

Men Åh fina du, jag hoppas att din neurolog kan ge dig hjälp mot din smärta. Var rädd om dig. Kram Åse

Svar
Nina 9 januari, 2015 - 11:54

Jag hoppas att det går jätte bra för dej och att du får hjälp med smärtan. Kämpa på! =)
Ha en jätte bra helg!

Svar
ETT RÖTT MONOGRAM 9 januari, 2015 - 12:09

Blogga är bra för mycket, just det där
att man kommer liksom ifrån ett tag. Hoppas
det går bra hos neurologen och att du snart är
med ny soffa.
Kramar/AM

Svar
Stina I Söder 9 januari, 2015 - 12:50

Hoppas att det gått bra hos läkaren! Kram Stina

Svar
Cat 9 januari, 2015 - 14:08

Håller tummarna för att det gick bra för dig. Ha de gott. Kram, Catarina

Svar
På Selmas gata 9 januari, 2015 - 15:18

Jag förstår dig och håller med om allt du skriver. Är själv inne i ett skov just nu och ska till neuro på Sahlgrenska på måndag. Ibland behöver man få vara bara den man inom sig är, för jag är ju inte min sjukdom, även om det när det är som värst nästan känns så! Stor kram och fin helg till dig, jag är inne o läser ibland men kommenterar inte ofta:) /tanja

Svar
Maria 9 januari, 2015 - 16:45

Jag fattar att du kanske har ont jämt, men inte alltid vill älta och berätta om det på bloggen. Kan tänka mig att det blir att komma in i en negativ spiral då? Förstår att det är "medicin" att kunna tänka bort sin sjukdom och sin smärta när du bloggar. Och vilken tur att du känner så, annars skulle vi ju inte få ta del av alla dina otroligt vackra bilder och din fina text! Många kramar till dig och hoppas besöket gick bra! Nu är vi nyfikna på om det blev något soff-klick 😉 🙂
Kram/Maria

Svar
Jeanette 9 januari, 2015 - 16:57

Hoppas det gick bra i dag, och enligt dina förväntningar. Ha en härlig fredagskväll. Kram J

Svar
nillashalsaharmoni 9 januari, 2015 - 17:13

Att ha smärta mer eller mindre konstant är väldigt energihämande, så jag hoppas att det blev ett positivt möte för dig idag hos din neurolog.
Underbart för dig och för oss att din blogg är en fristad…fina foton!
Kram, Gunilla

Svar
Anonym 9 januari, 2015 - 17:28

Jag kan förstå en liten del av hur du har det. Har under 4 år gått hos neurologen pga domningar i armar och ben, och har misstänkt MS men inget diagnosisterat. Har också börjat bli lite virrig vilket oroar mig nästan mer än domningarna. Dock slipper jag smärta. Känner med dig och din blogg ger mig så mycket energi, samtidigt som jag känner mig lite lierad med dig genom att jag har känningar av lite samma slag som dig.
Hoppas du får en underbar helg! kram

Svar
Villa Freja 9 januari, 2015 - 17:36

Hoppas det gick bra hos läkaren i dag. Kram.

Svar
Eliane 10 januari, 2015 - 00:08

Eu gostei muito do seu blog, e me identifiquei com sua dor pois também passei e ainda passo por problemas de saúde, meu problema é coração e fiquei por muito tempo com medo até de sair de casa pois passava mal o tempo todo. Ainda luto com isso, mas como você eu também acho que a vida tem que ser vivida em toda plenitude e uma coisa que me ajuda muito é falar pra mim mesma q ta bom, ja vivi bastante, ri muito, casei tive dois filhos lindos,ja fui e sou muito feliz e pode vir tudo que vier eu aguento. Melhoras para você. Tudo de bom. Deixei seu blog aberto no ipad e vou te seguindo por aqui, sua estória de vida e sua luta me ajudam muito também, um grande abraço.

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »