En kul detalj och en bra förvaring

av Home2Tiny
Torsdag och snart är mamsen här
Är så fruktansvärt tacksam över att hon kommer varannan vecka och hjälper mig att städa. 
En ovärderlig hjälp som gör min och killarnas vardag så mycket lättare.
Jag vet att ni är en hel del nya läsare som har hittat hit till home2tiny.
Det värmer och gör mig så otroligt glad att just du kikar in här och därför tar jag tillfälligt i akt och säger varmt välkommen och hoppas du ska trivas, att du ska känna dig inspirerad, få tips och framför allt få en härlig feelgoodkänsla när du hälsar på.
Men jag kan också förstå att du kan bli lite fundersam över vad jag är drabbad av eftersom jag från och till skriver om värk, mediciner, nedstämdhet och kanske inte alltid håller den mest lättsammaste tonen.
Ändå försöker jag att hålla bloggen som en frizon, en fristad från det onda och mörka som varje minut, varje sekund av dygnets alla timmar gör sig påmind och istället skriva om och visa sådant som får livet att bli så mycket ljusare, sådant som sätter en guldkant på vardagen och sådant som får oss alla att njuta av livets goda.
En salig blandning och lite som en berg och dalbana, det går upp och det går ner, med andra ord är det bara en spegling av det vi kallar livet.
Vill du läsa min historia hittar du den HÄR
Så slut med tråkigheter nu på ett tag och låt oss istället kika på den fina strandväska jag har fått hem.
Eftersom längtan är stor efter sol och värme så kunde jag inte låta bli, den fick bli en form av tröst tills vi faktiskt är där då den får följa med ner till stranden.
Fram tills dess får den istället stå framme och fyllas med både det ena och andra, en kul detalj och en bra förvaring.
Väskan har jag hittat hos RUTHiga EMMA.
(Väskan är inte ute i webbutiken än, men är du intresserad lägg ett mail till karin@ruthigaemma.se så fixar Karin det till dig)
Ha en sagolikt bra torsdag vänner! 
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

19 kommentarer

Ekenäsliv 29 januari, 2015 - 09:58

Du är så ärlig och öppen Tina och jag uppskattar det hos dig.
Sen förstår jag dig med, man vill inte skriva om det som är jobbigt jämt..
Känner som du att bloggen är verkligen en frizon.

Snygg strandväska… Stooooor längtan efter värme här med.
Men solen försöker leta sig fram så jag ska städa klart och sen ta en PW.
Va rädd om dig!
Kram Anna

Svar
Anonym 29 januari, 2015 - 10:35

Vilken tur ni har , som har din mamma och mormor i livet och dessutom pigg och alert att hon har möjlighet att hjälpa er . Men också att få umgås och träffas. Jag hoppas ni passar på att krama henne lite extra. Min mamma avled tidigt i livet , mina barn har inte fått växa upp med någon mormor. Sjukdom tog snabbt hennes liv. Du får åka på en resa med din mamma så du får användning för din väska. Jag tycker det är fint nu när vi äntligen fått lite vit ute. Idag skall jag ta mig till Ulricehamn favobutiken har 70% . Sen kan jag tipsa om att Svenems möbelaffär har 30% på allt i butiken och 20% på alla nybeställningar tom till 31 jan. 2015 . Ha det gott och njut av dagen.

Svar
Anonym 29 januari, 2015 - 11:25

Hej du fina Tina!
Varje dag när jag går på lunch så vet man att det finns ett nytt blogginlägg från dig. Inspirerande läsning med alla tips. Känns som man känner dig lite grann iallafall.
Tack för fin blogg 🙂
Kram från Fia

Svar
Home2Tiny 29 januari, 2015 - 19:54

Tack snälla Fia, blir så glad av dina ord o det känns fantastiskt trevligt att få dela lunch med dig varje dag, blink, blink….. Hoppas jag även i fortsättningen får inspirera, ge tips o vara din lunchkompis. Stor varm kram Tina

Svar
Anonym 29 januari, 2015 - 12:13

Tack Tina för en fantastisk blogg, jag hittade dig ganska nyligen o faktiskt genom en slump. Det är lika roligt när man varje dag klickar sig fram till dig för att läsa o titta på vad du lagt ut! Du verkar vara en helt otroligt härlig kvinna, o allt fint du visar och rekommenderar, STOR eloge till dig! Kram fr Linda på Hisingen

Svar
Home2Tiny 29 januari, 2015 - 20:00

Tack Linda, din kommentar värmer ända in i hjärteroten o få mig att le stort. Jag älskar att få inspirera o ge tips o hoppas att du alltid ska känna dig som hemma när du kikar in till mig. Stora o många kramisar Tina

Svar
HönaPöna 29 januari, 2015 - 13:25

Så snygg… visst kan man längta till sommar och värme nu!

Svar
The Place To Be 29 januari, 2015 - 13:26

Supersnygg!!! Såna där har jag med fniss… 🙂

Kram kram Malin

Svar
Anonym 29 januari, 2015 - 15:54

Hej finaste du. Har just läst din "historia" och jag kan säga att tårarna rinner och jag ryser i hela kroppen. Livet är verkligen inte rättvist. Jag tycker så synd om dig (fast man inte får det) . Fattar inte att du kan se så otroligt fin och fräsch ut trots din ständiga värk Tittade på bilden av dig och din man när ni står vitklädda i vattenbrynet. Så så vackert. Har ju nyligen hittat "hem" tii dig och tänker absolut fortsätta följa dig och dina fina idéer och tips. Ha en underbar dag. Kram Inger

Svar
Home2Tiny 29 januari, 2015 - 20:07

Nu är det jag som får tårar i ögonen Inger av dina fina ord o din omtanke, tack snälla. Att leva med ständig värk tär såklart på mig men jag försöker leva ett gott o härligt liv ändå. Jag har min familj, mina vänner o alla er läsare som stöttar mig otroligt mycket. Så pigg o fräsch är jag långt ifrån alltid, men oftast ett gott humör o ett jävlar anamma o det kommmer man långt med. Härligt att du har hittat hit till mig o jag hoppas att jag kan fortsätta att inspirera o ge tips, varmt välkommen fina du. Kramen Tina

Svar
Mamma C 29 januari, 2015 - 15:54

Den var fin. Klart man kan längta till sommaren. Det gör jag så in i bomben.
Kram Mamma C

Svar
Enkel stil 29 januari, 2015 - 18:22

Snygg strandväska. Den får du snart användning av. Jag tycker du har en härlig styrka trots alla dina "små" krämpor. Kramar Anita

Svar
Catta 29 januari, 2015 - 18:55

Men guuud så skönt för dig att mamsen kommer och hjälper till! Säkert himla mycket roligare att städa så oxå, när man gör det tillsammans 🙂

Underbar väska, har en liknande men inte alls lika fin! Nu längtar man till lite vår du, och t.o.m sommar.. Bara slänga i bikinin i den där och dra till playan, tjohooo!

Ha nu en finfin kväll bästa Tina,
Kraaam

Pst, har en fin tävling igen om du är sugen.

Svar
Inredning och Guldkanter 29 januari, 2015 - 19:04

Vilken fantastisk mamma som kommer och hjälper dig att städa! Visst är städhjälp ovärderligt! Vi har det också. kram kram Pernilla

Svar
Bella 29 januari, 2015 - 19:42

Så värdefullt att din mamma kommer och hjälper er, hjälp i vardagen underlättar så mycket!

Är så glad att så många hittar till din trevliga blogg och du är så väl värd att positiv uppskattning du får så som du inspirerar oss andra trots att du inte mår gott själv och din kämparanda inspirerar mig att inte gräva ner mig när det är tuffa dagar. Tack för att du delar med dig av ditt liv, alla delar både sjukdomsbiten och all "ytlig" inspiration ♥

Ta väl hand om dig fina du!

Kramar Bella

Svar
anettan 29 januari, 2015 - 21:02

Fin väska, jag har en liknande men som inrednings detalj. <3 Kram Anette

Svar
Hemma på Sjuan 29 januari, 2015 - 21:05

Fin strandväska. Tycker den är perfekt att ha till förvaring också, i vår finns det vantar och halsdukar. Snygg hylla. Kram Suss

Svar
Hanna 30 januari, 2015 - 09:16

Snygg väska! Kul med nya läsare.

Svar
Stina I Söder 30 januari, 2015 - 21:08

Så fin väska! En sån vill jag också ha! Stor kram från Kalmar till dig, fina Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »