Mot fina linjer och mörka ringar under ögonen

av Home2Tiny
Nu har jag äntligen gjort det
Tagit mig i kragen och struntat i svettmustasch och cd-skivor i armhålorna och bara sagt -Hjälp mig, jag urkass på det här med smink och hudvårdsprodukter.
Jag stegade helt enkelt in på Kicks och erkände min totala brist på kunnighet i det här ämnet.
Tills för bara några år sen sminkade jag mig knappt, tvättade mig i ansiktet med tvål och vatten och primer var något man använde när man skulle lägga klinkers, så nope, intresset har inte varit stort om jag säger så.
Men nu är det bara att inse, den här huden behöver fukt och det här ansiktet behöver piggas upp, så det var bara att ta tjuren vid hornen och göra något åt saken.
Jag fick verkligen proffshjälp och blev guidad genom olika produkter.
Eftersom jag tidigare hade testat någon av Clarins produkter och min hud inte reagerade negativt, föll valet på dem.
Nu ska vi se om det blir någon askungeeffekt och en spektakulär lyster som det så fint heter, det hade ju varit underbart att slippa mörka ringar under ögonen och de “fina linjerna” som det tyvärr blir efter år av sömnbrist och värk (kan bero på ålder också i och för sig…..)
Nu tror jag inte på några större mirakel, men om jag bara kommer att se något piggare ut och får en något mer hudtonad färg under ögonen skulle det vara som att dra en riktig vinstlott, så japp jag hoppas och försöker att inte kleta på för mycket, lagom är alltid bäst…….

Har du några favoritmärken som du hellre tycker jag ska prova.

Clarins produkter köpte jag hos Kicks

Nu mot jobbet, sen ska jag fira helg i eftermiddag.

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

21 kommentarer

Maria 30 oktober, 2014 - 06:52

Nä du, inga bra tips från mig inte. Jag är också usel på det där med att "ta hand om" ansiktet… Jag är nog bättre på att ta hand om fötterna haha.. de är jag noga med att de är fina 😉
Men jag har de senaste åren börjat använda vichy´s produkter till ansiktet. I alla fall ögon-, dag- och natt-cremerna.
Hoppas du blir nöjd med dina produkter!
Kram och ha en fin helg!
/Maria

Svar
Mamma C 30 oktober, 2014 - 08:54

Här åker inte mycket på i ansiktet heller. Har inte något favoritmärke ens.
Kram Mamma C

Svar
Adela 30 oktober, 2014 - 09:03

Älskar Clarins och har just den askungecremen men just nu är mitt favoritmärke Exuviance som är tokbra! Köper ofta dock Clarins i make och de har en bodylotion som är helt uuuuunderbar som jag inte kan leva utan!:)
(Såg att vi hade en gemensam bekant;) Coxe :))

Kram och ha en fin dag!
Adela

Svar
FJÄDERNEJLIKAN 30 oktober, 2014 - 09:57

Inga tips härifrån heller, har egentligen inte heller skött mitt ansikte nämvärt. Men på senare år i alla fall tänkt till lite, men jag köper på apoteket, dag o nattkräm, samt en tvättkräm, det är väl allt, än så länge. 🙂 Kramizz o ha en skön torsdag /Laila

Svar
Villa Freja 30 oktober, 2014 - 10:11

Skönt med proffshjälp på områden där man är lite osäker. Det är samma sak för mig med makeup. Då kan snart äldsta dottern mer… Kram.

Svar
Glamour-Psykologen 30 oktober, 2014 - 11:53

Jamen då är du ju ett levande bevis på att man kan vara dösnygg utan krämer, haha! 🙂 Clarins är säkert bra, har faktiskt inte testat själv. Jag har använt Dior, Mary Kay, Nimüe, Biotherm… säkert fler som jag inte minns. Tycker nog att dom flesta funkat bra, men jag har inte så känslig hud. Ska bli spännande att höra vad du tycker om dina krämer! Kram på dig!

Svar
The Place To Be 30 oktober, 2014 - 13:09

Här är en till! Inredning är ju så mycket roligare liksom. Men jag har faktiskt testat Clarins och den var jättebra!

Kram Malin

Svar
Marie maräng 30 oktober, 2014 - 13:44

Jag är också dålig på det är med smink och krämer…
Jag trodde också att primer var något man använde när man skulle lägga klinkers… skämt å sido 😉

Tror du gör helt rätt i att ta hjälp från nån som är proffs och jobbar med detta.

Önskar dig en fin fin helg!
Kram Marie

Svar
Petra Nymans Dagbok 30 oktober, 2014 - 14:33

Härligt med en liten höstboost! Själv målar jag tavor j just nu! Min boost!;) Clarins använder jag tycker det är toppen produkter! Kram fina du! Lycka till med alla cremerna! /Petra

Svar
Anonym 30 oktober, 2014 - 16:20

Hej Tina!
Härligt med en riktig höstboost nu när höst och vinter kommer. Jag har använt Esteé Lauders produkter i säkert 10 års tid och jag tycker att de är superbra och håller både rynkor borta och huden mjuk och smidig. Dagkräm Day Wear och rengöring Perfektly Clean lite dyra med otroligt dryga. Verkligen beroendeframkallande. Tack för fina vinsten.
Kram fina du!
Ingela Pling

Svar
Jeanette 30 oktober, 2014 - 18:29

Tidigare använde jag mest Clarins och Biotherm, men efter att en väninna tyckte jag skulle prova Mary Kay så är jag fast. Bra produkter som passar mig (både hud- och kroppsvård och smink) till mycket bra pris. Nackdelen är att jag inte kan kila in på ex Kicks och köpa när som helst utan måste köpa genom försäljare. Men man hittar sina sätt 😉
Kram J

Svar
HönaPöna 30 oktober, 2014 - 18:36

Härligt med lite fina produkter… fast de där ringarna under ögonen tror jag bara du ser själv!
Fin kväll till dej!

Svar
oskrivnablad 30 oktober, 2014 - 19:46

Är usel på att ta hand om ansiktet. Köpt både billiga och dyra märken men de står mest å tar plats 😉 Min favorit är A-creme som passar min hud alldeles perfekt 🙂
Lycka till!

Svar
anettan 30 oktober, 2014 - 20:00

Men visst är det kul i skönhetsdjungeln? Kram Anette

Svar
Ekenäsliv 30 oktober, 2014 - 20:09

Underbart att unna sig lite lyxiga produkter!!! 🙂
Jag har fastnat för apotekets serie Wichy nu och den är kanon för mig.
Men just nu vet jag inte vilka mirakelpreparat som ska få mig att se pigg ut dock;-)
Ha nu en riktigt fin helg och ta hand om dig!
Kram Anna

Svar
Enkel stil 30 oktober, 2014 - 20:48

Ska bli spännande att se förvandlingen. Jag har fastnat för Decleors hudkräm med eteriska oljor och väldigt snäll mot huden. Kram Anita

Svar
Kaatzi 30 oktober, 2014 - 21:23

Hoppas att krämen ger den effekt du önskar. Jag är också en torris i ansiktet, speciellt så här års. Jag använder Origins, finns på Åhlens.
Kram

Svar
ulrica 30 oktober, 2014 - 22:38

Clarins har väldigt mycket bra produkter så du gjorde ett bra val :).
Kram Ulrica

Svar
Anonym 30 oktober, 2014 - 22:51

Jag använder sedan två år tillbaka Biotherm 's produkter. Supersköna tycker jag. Särskilt aqua source som är en riktig fuktbomb för ansiktet.
Hälsn Fia

Svar
Stina I Söder 31 oktober, 2014 - 06:13

Jag använder cliniques hudvård och foundation från Dior(forever skin). Roligt att ha fått prova ut lite nytt. Kram

Svar
Anne-Lie 31 oktober, 2014 - 06:27

Har inte testat Clarins men besökte Kicks häromdagen, blev kungligt behandlad fick prova Clinique fondation samt att dom läste av min hud i ansiktet med en apparat.

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »