En soft söndag i spöregn

av Home2Tiny
Igår var det verkligen en soft söndag
Jag satt mest hela dagen med näsan i datorn och redigerade bilder och märkte inte hur tiden rusade iväg. Så när Mr C knackade mig på axeln vid tre-snåret och undrade om det inte var dags för fika och sen ta en nypa frisk luft blev jag nästan lite irriterad, jag hade ju precis bara börjat……
Tala om att förlora sig fullständigt i tid och rum och när jag dessutom missar så viktiga saker som kaffetime då är det illa, så jag knäppte av datorn och försökte räta ut en kropp som suttit still i ett antal timmar och blev genast påmind om att det är dags att ta tag i den där träningen, för hua vad stel jag är.

Det var skönt att komma ut även om det fullkomligt spöregnade, luften var klar och det doftade sådär fräscht sommar som det bara kan göra när regnet har svept bort all damm och smuts efter tokvarma dagar.
Vi tog en lugn promenad genom skogen, pratade om veckan som kommer, hur vi längtar efter semestern och vad vi ska göra under ledigheten, fyllde lungorna med frisk luft och gav varandra ett löfte om att vi ska försöka röra på oss något mer under semestern, hmmm, ska bli intressant och se om vi kan hålla det.
En lugn och skön söndag, som avslutades i soffan, med tända ljus och en varm kopp kaffe, mer än så behöver det inte vara för att jag ska må bra och njuta av livet!

Klänning köpt hos Lindex förra året
Gummistövlar Hunter

Idag måååste jag ta tag i städningen här hemma, fy vad jag ligger efter med det.
Men innan jag tar tag i detta tråkgöra ska jag faktiskt ge mig ut på en promenix, den här kroppen behöver verkligen röra på sig, så dags att lyfta på ändan…..

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

15 kommentarer

Villa Freja 14 juli, 2014 - 08:49

Härligt med en sådan syssla där man helt förlorar både tid och rum. När jag skriver blir det så för mig 🙂 Kram.

Svar
Susanne 14 juli, 2014 - 09:09

Wow, vilka häftiga bilder.
Kramkram

Svar
No34 14 juli, 2014 - 09:38

Härligt redigerade bilder!! Har redan rört på min kropp idag, 1 mils löprunda. Nu ska jag röja både ute och inne…
Önskar dig en finfin måndag, kram Kate

Svar
Anna 14 juli, 2014 - 10:01

Underbara bilder 🙂

Svar
dnyahuset.blogspot.se 14 juli, 2014 - 13:12

Ja, bilderna blev ju jättefina! Jag ger alltid mig själv ett löfte, den här semestern ska jag minsann gå en massa promenader. Hittills har jag tyvärr inte varit så bra på att göra det. Rödvinet och kaffet och kakorna är ju sååå mycket mer lockande.

Svar
anettan 14 juli, 2014 - 13:26

Vilka underbara bilder. Ja timmarna rusar lätt framför datorn….alldeles för fort. Kram Anette

Svar
Hanna 14 juli, 2014 - 14:39

Usch, jag ligger också efter med städningen och började lite men kände att nää.. orkar inte idag heller.

Svar
Carina 14 juli, 2014 - 16:21

Åh, vilka fina bilder. Ljuset är magiskt!

Ha det bra!
Kram Carina

Svar
♥Linda♥ 14 juli, 2014 - 17:39

Så fina bilder som alltid! Vad fint du passar i rött! Jag tänkte också att ja skulle komma igång och röra på mig mer under min ledighet men… Ja, vad tusan, det är ju gött o slappa med. Så fort jag kommit hem från Öland ska jag se till att åtminstone komma igång med att ta en promenix varje dag. Jag SKA!

Ha det fint!
Kram!

Svar
Mamma C 14 juli, 2014 - 18:48

Datorn är farlig att sätta sig vid för då går tiden väldigt snabbt. Fina bilder som alltid som du visar.
Kram Mamma C

Svar
Malin 14 juli, 2014 - 19:05

UNDERBARA bilder Tina! Verkligen jättefina.
Många kramar

Svar
CONCEPT by JESSICA 14 juli, 2014 - 19:06

Fina du, så underbara bilder. Visst är det härligt att komma ut i alla väder.
Här har vi varvat ner max och tagit semester, imorgon blir det Liseberg;)
Kram

Svar
Helena 14 juli, 2014 - 19:51

Men så fina bilder! Helt underbara. Du är duktig du, både bakom och framför kameran.

Ha det fint!
Kram Helena

Svar
Channal 14 juli, 2014 - 21:41

Här var det nystädat när vi kom hem efter semestern. Så skönt o lyxigt! Inget regn hos oss… men jag vill gärna ha mer sol o mindre blåst!

vackra bilder som alltid Glad Sommarkram Anna

Svar
Anonym 15 juli, 2014 - 10:03

Så fint det är med såväl svartvita bilder som i färg. Önskar jag hade haft bara en liten släng av den där förmågan att fånga och fota. Och på tal om dofter, älskar sommardofter och börjar längta efter mina svenska diton nu. Om drygt en vecka är vi hemma igen. Kram Mia
http://happyvardag.se/2014/07/15/var-alskade-lefty/

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »