En hormonstinn klimakterietant

av Home2Tiny
Egentligen kan man inte ha på sig något annat än bikini i den här värmen
Allt annat klibbar sig fast som spunnet socker på kroppen och får mig att svettas som en stackars ostskiva kvarglömd i solen och det är inte fräscht på något sätt.
Övergångsålder, MS eller bara allmänt varm det spelar liksom ingen roll, jag har fruktansvärt svårt för den här värmen som ligger som ett dallrande jello över Sverigeland och helst av allt skulle jag inte vilja ha en tråd på kroppen, mest för att slippa känna mig som en svettig hormonstinn klimakterietant med inslag av mskänningar och inte allt för roliga humörsvängningar ( Mr C har det inte lätt just nu)
Men den synen ska jag bespara er, en nakenchock hos home2tiny skulle nog även få de mest luttrade bloggläsarna att höja på ögonbrynen och kanske skapa ett trauma för livet och det vill jag inte ha på mitt samvete
Så istället klär jag på mig (och svettas) och tipsar om en riktigt läcker kjol jag fyndade hos Rosencranz för ett tag sedan. 
Fullkomligt älskar den här asymmetriska modellen med råa sömmar och den smutsrosa färgen och jag är säker på att den kommer användas flitigt både i sommar och till hösten.
Ett kap helt enkelt.
Tyvärr såg jag att kjolen var slut i webbutiken men jag hittade samma kjol i svart och vitt här (dock till ordinarie pris)
Linne gammalt från Hunkydory
Nätlinne gammalt
Stövlar från Scorette

Ha en härlig dag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

15 kommentarer

♥Linda♥ 27 juli, 2014 - 08:57

Halloj!

Här hos oss är det lite svalare idag efter regnet och åskan som drog förbi igår. Nu är det 21 grader och det känns mer behagligt, faktiskt. Samtidigt skulle jag inte velat vara utan de riktigt varma dagarna heller, jag behöver nog variationen, tror jag…

Kjolen var jättefin och passar dig perfekt!
Ha en finfin dag!
Kram!

Svar
Helenas enkla vardag 27 juli, 2014 - 09:01

Hi hi hade tänkt ta liknande foton på min kjol. Så snygg outfit, i like it a lot..
Kram Helena

Svar
Bara MammaMilla 27 juli, 2014 - 09:29

Underbart snygg kjol! Ja, några grader svalare och kanske tom. en uppfriskande regnskur hade nog gjort gott för oss alla. Hett är det och mycket energi har man inte till annat än att bara vara. Håll ut i värmen! Kram Camilla

Svar
Ekenäsliv 27 juli, 2014 - 11:43

Ditt dåliga humör syns iaf inte på bilderna… O även om jag inte har MS eller är i klimakteriet så är jag med klibbig.. Men antagligen inte på det sätt som du känner.
Dricker massor av vatten o fyller på med resorb.

kjolen är ursnygg och bilderna är jätteläckra. Tänk att det finns de som balar upp hö på det viset fortfarande ändå och inte bara de där fula marschmallowsen..;-)

Ha en fin söndag vännen!
Kraaaam Anna

Svar
Lena 27 juli, 2014 - 13:34

Riktigt cool outfit! Ja, det är riktigt klibbigt just nu. Men skönt ändå tycker jag. Motsatsen är bra mycket värre. Sen kan jag absolut förstå om det blir dubbelt, eller trippelt, jobbigt för dig.

Kram Lena

Kram Lena

Svar
Anonym 27 juli, 2014 - 14:34

Jag är en klimateriekärring men gillar ändå denna värme. Din outfit är superfin.
Kram mamma x

Svar
Sallys hus 27 juli, 2014 - 17:30

Hej fina vännen!
ååå vilken kjol!! Den var verkligen helt supersnygg. snygg som en drottning är du och det syns då inte ett spår av nån svettig liten klimakterietant…haha..
Å prinsesstältet sen då…wooow…sååå mysigt!! Där skulle jag gärna sitta o dricka te o babbla hela natten…;)
Kram lilla vännen!
Katarina

Svar
Sabelhagens Olivlund 27 juli, 2014 - 17:40

Så fin du är! Jättehärliga bilder, så mysigt det ser ut.
Hoppas det snart kommer regn på dig så du kan kyla av dig lite och känna dig mer tillfreds.
Ha det gott
Kram Maria

Svar
Milla 27 juli, 2014 - 18:06

Puh jag vet precis vad du menar. Har inte mått alls bra sista dagarna, det för värmelocket har lagt sig tungt i hela kroppen. Tog en sömntablett sent igår för att få sova hoppades jag, men what – var dimmig men vaken och trodde fötter och händer och hjärtat fått propellrar. Nu har vi fått bättre o lite svalare, några små grader kan göra stor skillnad. Jag tycker det är toppen att du skriver om detta, man tror att man är ensammen o lite knäpp när dessa besvär sätter in. Kram!

Svar
anettan 27 juli, 2014 - 19:41

Du är i alla fall skitsnygg, svettig eller ej. Men jag håller med dig det är lite väl varmt nu….. Kram Anette

Svar
Anonym 27 juli, 2014 - 20:48

Hemskt att må så där. Jag älskar värmen och far inte illa av det klibbande som tur är. Men visst njuter jag av lite svalkande bad i Östersjön. Hoppas att regnet lättar upp värmen så att du får må så mycket bättre. Kram Mia
http://happyvardag.se/2014/07/27/att-orka-tanka-inredningstankar-i-sommarvarmen/

Svar
Jennica... 27 juli, 2014 - 21:11

Wow! Supersnygg kjol!
Och jo…svettigt är det…..jobbigt för dig att det påverkar dig så negativt…. Jag blir visserligen svettig…men lider inte av det. Ta hand om dig!
Kram!

Svar
Hanna 27 juli, 2014 - 21:12

Jag gillar inte heller den här extrema värmen. Det får gärna komma regn. Kjolen är riktigt fin.

Svar
Susjos 27 juli, 2014 - 21:51

Vilken läcker Cowgirl du är! Underbar kjol och linne till, och det syns då inte att du tycker att det varmt!

Svar
Anonym 28 juli, 2014 - 12:46

Snyggt! Jag har också lite svårt för denna hetta…..vågar man väl knappt säga…..har alltid tyckt det …….ja och svettas är du inte ensam om att göra, fast det syns då inget på bilderna:) Ha det så skönt på semstern….tur du kan svalka av dig ibland då!
Nettan

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »