Mamsen behöver hjälp!

av Home2Tiny
Vi tog en paus i trädgårdsarbetet
Man behöver tydligen fylla på sina glassdepåer för att bli mer kreativ och se möjligheterna i trädgården enligt Mr C.
Och efter den glassen borde han ha kunnat bli trädgårdsarkitekt för oh my den godsaken var inte att leka med.
Jag som inte äter glass pustade ut med en kopp kaffe, njöt av solen och lät mig istället inspireras av de härliga omgivningarna, en sådan där stund man behöver när man mest ha legat med nosen i jorden och svurit över de där en miljon maskrosorna som finns precis överallt.
Idag ska jag gå loss på våra gamla björnbärsbuskar som gjort sitt, gräva är inte min starka sida, men efter gårdagens högtryckstvätt på uteplatsen ska jag nog fixa detta med, för fy tusan vad det var jobbigt.
Hade jord och grus ända in i öronen och såg ut som den värsta skitgrisen som vältrat sig i ett hav av lera, men nu är det färdigt, förutom att jag missade en platta, en jädrans sten och det är bara den av alla andra jag ser, så nu går jag mest och muttrar över att jag får släpa ut det där åbäket idag igen och kvickt tvätta av den…….eller så låter jag killarna bära ut utemöblerna, placerar soffan över stenen och kör “det jag inte ser har jag inte ont av varianten”, alltså det är inte bara av glass man får bra idéer.
 -Kiiiiillar mamsen behöver hjälp!
Home2tiny med glass från Riccardos Halmstad
Ett riktigt litet smultronställe är Riccardo, här kan du äta  ljuvlig italiensk glass, fika och äta små italienska delikatesser, fantastiskt mysigt ställe som du måste besöka om du har vägarna förbi.

HÄR hittar du mer info och vägbeskrivning till World of Riccardo

Kofta Odd Molly, köpt på Freeport
Topp från Gina Tricot
Jeans Tommy Hilfiger gamla, men liknande hittar du här
Örhängen från Elena Stockholm
Solglasögon Gucci
Ha den bästa söndagen vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

23 kommentarer

Channal 4 maj, 2014 - 08:54

Din man Mr C måste verkligen älska dig och att fotografera! Så många fina bilder ni tar tillsammans. Så kul! Blir faktiskt lite rörd. De få gånger jag ber min man gör han det med ett hafsigt klick. Ingen känsla bakom. Blir en dålig bild med rörelseoskärpa! Ber honom oftast inte! Men han är bra på mycket annat. Jag är lite avis på dig iallafall!

Ha en skön söndag! KRAM Anna

Svar
hemma hos lilla mej 4 maj, 2014 - 09:06

Vilken himla snygg outfit .Låter som ett kanon ställe .Härligt att komma ut ett tag .Njut din söndag fina du .Kramar Rita

Svar
Stina I Söder 4 maj, 2014 - 09:29

Klart att killarna hjälper mamsen! Glassstället låter toppen. Vi ska ju på fotbollscup i Halmstad i sommar så vi kommer säkert att åka dit. Om mindre än 3 veckor mumsar vi glass på plats i Cervia, Italien.
Ha en fin söndag! Kram Stina

Svar
Anette Ryan 4 maj, 2014 - 11:54

Vilken snygg och mysig kofta. Vet du jag gillar inte heller glass men måste säga att det alltid ser gott ut. Den du visar ser också ut att vara god men jag blir alltid besviken. Brukar också avstå och ta heller en bulle om jag vill ha något alls.
Kram Anette

Svar
Mittgodastefinaste 4 maj, 2014 - 13:02

Jag vill också ha utemöblerna på plats men här kommer det skurar hela tiden så att maken kan inte olja däcket som planerat…. Lyxproblem!

Snygg outfit som vanligt! Saknade dig på bloggdagen igår, får bli en annan gång!

Kram Jenny

Svar
No34 4 maj, 2014 - 15:25

Och jag ÄLSKAR glass, helst lite halvsmält… Riktigt snygg kofta, annars är inte Odd Molly riktigt min klädtyp….!
Själv måste jag börja återställa vardagsrummet efter att ha "råkat" pilla bort tapeterna där inne igår…
Söndagskram från Kate

Svar
Livskraft 4 maj, 2014 - 16:49

En glass helt i min smak, för att inte tala om koftan, underbar!!!
Kram

Svar
Hemma på Sjuan 4 maj, 2014 - 17:49

Snyggt! Här i Turkiet bjuds vi oxå på god glass men jag försöker undvika den ? kram Suss

Svar
Melody and M.E 4 maj, 2014 - 17:59

Hade bestämt mig för att inte äta glass i maj månad, men idag var jag så snurrig i huvudet att det fick bli en liten mini glass till kaffet! Maskrosorna har jag inte kommit till ännu, de får lysa upp gräsmattan ett tag till! Idag blev det att såga ner de största rosbuskarna i hopp om att de kommer upp igen med mindre och tätare grenvärk! Aj, aj så ont det gör med taggar i fingrarna!
Kram M.E

Svar
Bara MammaMilla 4 maj, 2014 - 18:15

Vilken vacker kofta, supersnygg! Avkoppling med glass eller annat gott måste man ha efter arbete i trädgården. Ha det gott! Kram Camilla

Svar
Jeanette 4 maj, 2014 - 18:54

Vilken mysig kofta du har!
Jag har bakat din lakrits-rabarberpaj i dag och skrivit om den inne hos mig, självklart med länk till dig. Hoppas det är ok?!
Kram finaste

Svar
Marie 4 maj, 2014 - 19:21

Så snygg outfit och så mysigt att ha en trädgård att gå pula i =D

Svar
HönaPöna 4 maj, 2014 - 19:32

härligt med trädgårdsfix och att bara njuta av livet tillsammans…!
Önskar dej en härlig ny vecka!

Svar
CONCEPT by JESSICA 4 maj, 2014 - 19:46

Härligt med fix i trädgården!! Jag är likadan, hade bara sett den sten jag missade;) men äsch göm den tycker jag…
Glassen ser ju galet god ut;)
Fin vecka till dig, kram

Svar
Mamma C 4 maj, 2014 - 19:55

Fix i trädgården är alltid kul, men små pausar måste man ha ibland. Detta ställe var ju inte fel att åka till. Skulle gärna ha tagit en glass dr.
Kram Mamma C

Svar
anettan 4 maj, 2014 - 20:04

Vilka härliga bilder och så flitiga ni är. Kram Anette

Svar
Simply D.licious 4 maj, 2014 - 20:09

Älskar koftan! Underbara färger och superfin på dig! Efter jobb i trädgården behöver man en god glass 🙂 Kram Ulrica

Svar
Villa Ell 4 maj, 2014 - 20:20

Så glass är det man ska pausa med, låter kanon i mina öron! Det ska jag testa 😉
En annan paus är en tvååring i trädgården hehe…
Mysig kofta och jag som var på Freeport igår (med tvååringen) ja man hinner ju inte alla butiker 😉
Kram Sandra

Svar
Enkel stil 4 maj, 2014 - 20:55

Vilken snygg trädgårdsarbetare. Kram Anita

Svar
Lotta 4 maj, 2014 - 23:27

Ja verkligen, den snyggaste trädgårdsarbetaren jag sett på länge! You are lovely.

KRAM!

Svar
Browneyedgirl 5 maj, 2014 - 06:53

Du är ju så himla vacker vännen <3 Till och med när du jobbat och grävt i trädgården…älskar koftan, det jättehärlig ut.
Hoppas du fick ordning på stenen 🙂 vet hur det kan vara….
Kram och ta hand om dig

Svar
ADARAS 5 maj, 2014 - 13:54

Wow vilken snygg outfit! Älskar koftan 🙂

Svar
Annika Soulcityguide 5 maj, 2014 - 19:30

Vilken härlig kofta! Du klär väldigt bra i den 🙂
Stor kram

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »