Att vara en kavajnörd

av Home2Tiny
Jag erkänner, jag är en kavajnörd
Det finns inget bättre plagg enligt mig, för man kan ju ha den till precis allt, det spelar liksom ingen roll om det är slitna jeans, kjol, shorts eller en festblåsa, jag känner mig alltid välklädd på något mysko vis när jag slänger på mig en kavaj.
Står jag där en morgon och har en puls på 290, med hjärtat i halsgropen och en lätt svettmustasch för att klockan tickar och jag ska snart vara på jobbet och har ingen aaaning om vad jag ska ha på mig, då blir det räddaren i nöden, kavajen.
Den i kombination med ett par jeans och en top är alltid ett säkert kort och jag vet att jag kommer känna mig bekväm under resten av dagen, så japp för mig har kavajen varit den bästa medicinen mot stressmage på morgonkvisten.
Nu har det flyttat in en och annan kavaj genom åren, kanske lite väl många enligt en viss Mr C och kanske jag till och med har hört ordet kavajmissbrukare….men det örat lyssnar jag definitivt inte på, är man en kavajnörd så är man och då finns det alltid en ny färg eller design man behöver…..

Smokingkavaj från HM (tyvärr slut på nätet)
Pleasejeans hittar du här
Topp från Ajlajk hittar du här
Örhängen från Elena Stockholm
Halsband Efva Attling
Solglasögon Gucci
Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

31 kommentarer

Helén i Vilrummet 23 april, 2014 - 09:30

Det är såååå snyggt med kavaj, men jag känner att det inte riktigt är jag. Även om jag nästan alltid går i några slags jeans och en topp så skulle ju en kavaj passa utmärkt, men det blir ofta en kofta istället. Kanske har jag bara inte hittat rätt än 🙂
Kram Helén

Svar
Stina I Söder 23 april, 2014 - 09:46

Kör också med kavaj ibland. Jag tycker att din var superfin! Ha en fin onsdag! Kram Stina

Svar
Fru Eriksson 23 april, 2014 - 10:40

Snyggt ♡ …
/Kram fina du!

Svar
Hemma på Sjuan 23 april, 2014 - 11:00

Jag älskar också kavaj! Men har nog inte lika många som du 😉
Snygg outfit, kram Suss

Svar
Hanna 23 april, 2014 - 11:21

Det är så snyggt med kavaj men tycker inte riktigt att jag passar i det. Eller så har jag bara hittat fel modell.

Svar
hemma hos lilla mej 23 april, 2014 - 11:36

Du passar så himla bra i kavaj .Snygg outfit .Ha en skön onsdag .Kram Rita

Svar
PIAZZAN 23 april, 2014 - 11:51

nörd eller inte ..du är iallafall väldigt fin i den 🙂 …sitter och funderar på om vi inte ska försöka få till en liten "bloggträff" framöver i sommar med Malin och de andra …eller vad säger du ? Kram Pernilla

Svar
kavallinskan 23 april, 2014 - 12:10

Jag gillar också kavaj och gärna till jeans, det är så snyggt!
Kram viktoria

Svar
Ekenäsliv 23 april, 2014 - 12:46

Å du är verkligen alltid så välklädd o snygg!
Just nu skulle jag vilja göra en make-over på mig själv.
Hu vad dassig jag känner mig. Längtar verkligen hem nu!!!
Ha en fin dag nu vännen!
Kram Anna

Svar
Pemsplatser 23 april, 2014 - 12:52

Snyggt som bara den. Här åken en kavaj också på lite då och då:) Ha en fin dag. Kram

Svar
Lindas plats 23 april, 2014 - 12:54

Alltid snyggt att ha kavaj, ett plagg som kan användas till mycket.
Ha en underbar dag
kram Linda

Svar
Le petit jardin 23 april, 2014 - 13:35

Snyggt till allt, väldigt praktiskt plagg till vardags eller fest. Själv är jag nog koftoman, har massor av koftor och använder dem gärna, är ju lite frusen av mig

kram Kajsa

Svar
Sabelhagens Olivlund 23 april, 2014 - 13:47

Snyggt, du passar så bra i kavaj. Jag har inte en enda kavaj, tycker inte att jag passar i det, men en lite tjockare kofta som är lite som en kavaj gillar jag:)
Ha en fin mittiveckankväll vännen
Kram Maria

Svar
Villa Ell 23 april, 2014 - 14:26

Jomen kavaj åker på ibland! Idag vet jag inte Riktigt hur jag ser ut, hade bråttom och en sovande familj jag inte ville väcka! Skönt att de på jobbet känner mig som ett yrväder 😉
Kram Sandra

Svar
Adela 23 april, 2014 - 14:31

Älskar också kavajer och du var superfin!!

Kram
Adela

Svar
Ninelin 23 april, 2014 - 16:56

Det blir lite extra fint när en kavaj kommer på. . .

Fin är du!

Kram N

Svar
HönaPöna 23 april, 2014 - 17:46

ursnyggt… och det finns väl absolut värre (och dyrare) saker att vara nörd på.
Tyvärr känner jag inte alls att jag klär i kavaj, borde varit lite plattare fram. Synd, för det är verkligen ett användbart plagg!

Svar
Jeanette 23 april, 2014 - 17:58

Visst är det snyggt, och smart… men jag äger bara två som är gamla och helt omoderna, funderar inte ens på nya eftersom jag inte är nån kavajnörd. Det är inte riktigt min grej bara. Men du är alldeles outstanding. Kram

Svar
Suz 23 april, 2014 - 18:06

Men visst, man känner sig aldrig fel i en kavaj:) Men ack så få de är i min garderob nu för tiden, får nog ta och ändra på det! Ursnygg är du i varje fall i din snygga vita:)

Jag har läst och läst här inne hos dig och njutit av vackra bilder och ljuvliga recept men också suttit med en liten klump där inne i själen när du blottar ditt innersta. Det berör djupt när någon kan dela med sig så av sitt liv! Jag har skrivit det förut och gör det igen, du är en så stark och modig person och du har en förmåga att sprida både en enorm glädje och sprallighet här inne på bloggen samtidigt som du släpper in oss i ditt liv på riktigt när du ger oss inblick i din smärta. Det blir äkta på ett sätt som inte går att beskriva även när du ger oss mycket "yta" i form av mode och flärd.
Du kan skriva om och visa en Michael Korsväska och ändå känns det inte som om du försöker få mig att vilja ha den utan istället känner jag bara hur gärna du skulle vilja ha den och hur glad det skulle göra dig!

Tack för härliga lässtunder om allt mellan himmel och jord:)
Kram
Suz

Svar
anettan 23 april, 2014 - 18:10

Jag tycker det är så snyggt med kavaj, däremot trivs jag inte särskilt i det. Jag känner mig damig men med ett par jeans är det inte så uppklätt. Snyggt. Kram Anette

Svar
Vardag och flärd 23 april, 2014 - 18:12

Så snyggt! Jag gillar också kavajer och har sparat många av dem och alla känns ändå tidsenliga, det är bra.
Ha det fint!
Kram Eva

Svar
No34 23 april, 2014 - 18:20

Absolut ett perfekt plagg i alla lägen. Jag min dumma åsna skickade iväg en kavaj jag sydde för ett antal år sen, en blå. Om jag får säga de själv så var den supersnygg, en riktig klassisk modell och passade utmärkt till jeans… Men sen ett tu tre så kändes den "omodern", och jag dumpade den. … suck!
Får sy en ny helt enkelt!!!
Onsdagskram från Kate
PS. Din kavaj var super..

Svar
CONCEPT by JESSICA 23 april, 2014 - 18:30

Fina du!! Snyggt med kavaj, vi har haft stickade kavajer ett par säsonger nu på jobbet och dem är en av mina favoriter.
Kram

Svar
åse 23 april, 2014 - 19:17

Fina du vad snygg du är. Kavaj är snyggt på alla andra, själv trivs jag inte alls i det även om jag skulle vilja. Kram Åse

Svar
Bakom dörr nr. 11 23 april, 2014 - 19:24

Jag är också lite utav en kavajnörd, måste skaffa mig en vit pronto, det är ju så snyggt.
Ha det fint.

Kram Pia

Svar
Mittgodastefinaste 23 april, 2014 - 19:34

Jag har också blivit en kavajnörd om man får räkna in små jackor av allehanda slag i det! En ny flyttade in hos mig med i helgen! En ljusrosa! Pleasejeansen bor man verkligen i! Jättefin modell på den kavajen!

Kram Jenny

Svar
Lena 23 april, 2014 - 19:35

Gillar definitivt kavajer jag också. Så enkelt att känna sig klädd, som sagt.

Hihi, förstår att det vore lite långt att åka till Västerås en torsdagskväll för dig. Men som sagt, det vore roligt att ses, så kanske du noterat 30/8… Mer info kommer snart 😉

Kram Lena

Svar
Frökenms 23 april, 2014 - 19:55

Du är ju supersnygg i kavaj. Tycker om att ha kavaj till jeans. Inte ofta men ibland 😉
Jobbar ju i klädbutik själv och då hakar man på vissa trender.
Jagar en par snygga pleasjeans , dina var ursnygga men fanns ej min storlek ;(
Kram till dig ❤

Svar
Sallys hus 23 april, 2014 - 21:10

Men hej lilla nörden..;)
Men jag håller med.. kavaj blir alltid bra!
Gillar välldans mycket nu på våren då man kan byta jackan mot kavaj till just jeans och en top..;) Jag har visserligen inte så många…än…;)
Du är supersnygg på bilderna.
Kraaaam vännen ♥

Svar
Fiona 24 april, 2014 - 20:51

Väskor och skor kan man aldrig få för mycket av, inte kavajer heller:)
Kram från Fiona

Svar
Mia 25 april, 2014 - 19:09

Ååå jag känner igen mig på pricken… älskar kavajer och man kan verkligen inte få för många =) Kram på dig min sköna //Mia

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »