Att säga tack

av Home2Tiny
Att blotta sitt innersta, berätta om sitt förflutna 
och att trycka på publicera är inget man gör lättvindigt och flyktigt.
Det har varit många dagar och timmar av tankar som fladdrat runt i huvudet och jag har säkert ställt mig frågan tusen gånger om jag gör rätt som lämnar ut mig på det här sättet och svaret har i slutändan alltid varit lika självklart, jag har inget att dölja.
I stället har jag gjort upp med mitt förflutna och det jag hoppas genom att berätta min historia är att jag på något sätt kan hjälpa någon annan där ute som lever med ett komplicerat förhållande till mat, har en trasig självkänsla eller ett dåligt självförtroende att hitta styrkan och be om hjälp.
För ingen ska behöva brottas med sådana här problem ensam. 
Tack alla ni fantastiska bloggvänner, ni som med era varma ord och egna berättelse ur livet har stöttat mig på ett otroligt sätt, detta har också gjort mig mer övertygad om att det var det enda rätta att berätta.
Idag tar jag en time out från blogglandia, (hm vi får se, är inte helt säker på att jag kan vara utan er) jag har en kropp som inte mår så bra och jag behöver sova, men i morgon är jag tillbaka igen.
Återigen tack för att ni finns vänner, ni är bara bäst!
Kramisar
T
 

LIKNANDE INLÄGG

32 kommentarer

Sallys hus 10 februari, 2014 - 08:15

Finaste finaste Tina!
Ta du en timeout så väntar vi snällt här. Att lyssna på kroppen behöver vi nog alla göra lite mer… oavsett om vi har små eller stora problem. Du är som sagt en stor inspirationskälla för väldigt många människor och nu kan du kanske till o med inspirera till att släppa datorn, telefonen, paddan och vila lite mer..;)
Hoppas kroppen känns bättre framåt kvällen och du!! Nu kommer snaaaaart värmen och då känns allt bättre.
Kram Katarina

Svar
Jennica... 10 februari, 2014 - 08:21

Tina Tina Tina…..vad mycket man inte vet. Jag läste precis ditt förra inlägg och känner så starkt med dig. Fyy vad barn kan vara elaka….tänk om de visste vad de elaka orden och handlingarna kan göra för resten av livet för en person.

Din historia berörde mig djupt och jag är så glad över att du kommit ut på andra sidan av din mörka tunnel. Och jaaa, du kan minsann säga att du är stolt över dig själv! Det ska du vara! Du har vunnit kampen! Och du är vacker som en dag! Och din och C's kärlek är så fin, det har jag skrivit många gånger förut…..och nu förstår jag att den bottnar i något stort och väldigt viktigt.

Ta hand om dig,
kram Jennica

Svar
Vardag och flärd 10 februari, 2014 - 08:28

Ta den vila du behöver, vännen!
Kramar Eva

Svar
Channal 10 februari, 2014 - 08:47

Tack för att du delar med dig och alltid visar en positiv anda! Du är en fighter!

KRAM finaste! Anna

Svar
Sabelhagens Olivlund 10 februari, 2014 - 09:15

Stor kram till dig fina Tina!
Hoppas du känner dig bättre i morgon.

Svar
Fru Eriksson 10 februari, 2014 - 09:16

Fina du ….
Jag blir alltid lika rörd & berörd av dina inlägg & stort Tack! ska du ha…

/Kramar om lääänge så du dinglar med benen …

Niu har jag släppt ner dig för att Kramas igen hihi..
Ha det så gott du kan finid <3

Svar
åse 10 februari, 2014 - 09:45

Läste ditt förra inlägg med tårar i ögonen, ett inlägg som berörde mig ända in i minsta lilla hjärtevrå. Du vackra kvinna tack för att du delar med dig, får tankar att snurra, tankar om livet. Ta den time out du behöver vi finns här och väntar på dig. Kram till dig från mig.

Svar
Villa Freja 10 februari, 2014 - 09:53

Vila och ta hand om dig. Hoppas du mår bättre snart. Kram.

Svar
anettan 10 februari, 2014 - 11:15

Ta hand om dig och lyssna på din kropp. Ha en bra dag. Kram Anette

Svar
Milla 10 februari, 2014 - 12:31

Åh, förstår blir man ju lika berörd som alla andra. Och du är verkligen modig och en förebild som jag tror många kan blir stärkta av. Att det finns hopp! Jag tänker också på – att klimatet därute för dagens barn är tufft jämtemot varandra, pratar ibland om det med min granne som är lärare på mellanstadiet och hur de får jobba oerhört med barnens attityd mot varann. Det är ju förbaskat och skit att barn ska få må dåligt under lång lång tid av elakheter, som kanske inte heller tas på allvar av vuxenlivet. Stor KRAM Tina!

Svar
Helena N 10 februari, 2014 - 13:15

Fina fina Tina! Jag försökte kommentera på ditt inlägg igår, ca 10 gånger från paddan och säkert lika många gånger från mobilen, men lyckades ändå inte få in kommentaren, suck.
Men vad jag ville säga var i alla fall att jag grät en massa tårar när jag läste ditt inlägg, både av sorg och av glädje.
Av sorg för att du har behövt gå igenom något så jobbigt i livet (förutom din ständiga värk och allt det…), och av glädje för att du äntligen själv ser den där genomvackra och fina kvinnan inifrån och ut, den som vi möts av dagligen här på bloggen.
Är så glad också att du och din livsfrände Mr C har så fint ihop, och alla roliga och ibland busiga fotosessioner ni gör.
Och på tal om foto, så undrar jag lite över gårdagens bilder. Frös du inte som f*n?
Och jag med en ruskig halkfobi såg att du stod i pumps på is, PÅ IS!!!! Jag blev till och med nervös fast jag satt tryggt i soffan, hihi.
En jättestor och varm kram till dig allra bästa <3 <3 <3
Helena N

Svar
Malin 10 februari, 2014 - 13:28

Jag tycker du gjorde helt rätt i att publicera det. Det finns så många människor som går eller har gått igenom samma saker. Och då kan det vara en hjälp för dem att läsa om att andra har haft det liknande eller likadant. Man vill aldrig känna sig ensam och då hjälper det när man får veta att det faktiskt finns andra männsiskor som kämpat med liknande problem!!

Kram fina!

Svar
Petra Nymans Dagbok 10 februari, 2014 - 13:31

Det gör du helt rätt i! Tack för att du finns med din härliga inspiration! Kramar i massor! <3 /Petra

Svar
dianasdrömmar 10 februari, 2014 - 16:42

Jag är bara glad att du mår bra nu och alla bär vi nog på våra små hemligheter…stor kram till dig/Diana

Svar
Jenny 10 februari, 2014 - 17:03

Tack för att du delar med dig, vi kan alla lära något av varandra, inte minst hur man tar vara på livet, <3 kramar till dig!!
Jenny

Svar
Jeanette 10 februari, 2014 - 17:09

Stor kram <3

Svar
No34 10 februari, 2014 - 18:07

Var rädd om Dig vännen, så ta en paus…! Stor varm styrkekram till Dig från Kate

Svar
Helenas enkla vardag 10 februari, 2014 - 18:15

Ta en timeout fina du. Kramar i massor Helena

Svar
Melody and M.E 10 februari, 2014 - 18:43

Full förståelse för att du behöver vila dig! Modigt, starkt och fint att dela med sig så som du gör. En stor eloge till dig!
Varma kramar från M.E och en riktigt stor nospuss från din blogghund Melody!

Svar
Enkel stil 10 februari, 2014 - 18:45

Lämnar bara en stor kram idag! <3

Svar
Villa Ell 10 februari, 2014 - 18:58

Jag tycker att det var otroligt starkt av dig att dela din upplevelse, hoppas innerligt att du hjälpt någon här på vägen till något bättre…
Hoppas att du vilat ordentligt idag
Kramar Sandra

Svar
Anna 10 februari, 2014 - 19:05

Fina bilder på dig i förra inlägget!
Kram

Svar
Annes vita rum 10 februari, 2014 - 19:38

Vacker som en dag:) Stor kram från mig..

Svar
Ekenäsliv 10 februari, 2014 - 20:34

Å du fantastiska fina Tina!
Jag rös när jag läste förra inlägget. Tårarna sved och brände.
Samtidigt denna upprättelse. Så stark och insiktsfull.
Så imponerande och varm.
Så vacker och ödmjuk.
Tack för att du delade med dig.
Va rädd om dig!
Varma kramar Anna

Svar
Mamma C 10 februari, 2014 - 21:03

Ta en paus och lyssna på din kropp.
Stor kram Mamma C

Svar
Susjos 10 februari, 2014 - 22:03

Läste just ditt tidigare inlägg och har inga ord…
Tack än en gång för att du delar med dig, du vackra starka kvinna!!!
Sköt om dig!!! ♥
Varm kram!

Svar
Maria 11 februari, 2014 - 04:57

Läste just förra inlägget….
Vet inte vad jag ska säga… Fint skrivet om en väldigt viktig sak. Vilka spår barn/ungdomars elaka ord kan sätta hos folk i många många ord. Vidrigt….
Vilken kämpe du har varit och är!
Tycker du gör helt rätt i att känna dig jävligt stolt över den du är!!! Fortsätt med det!
Kram och ha en fin tisdag!
/Maria

Svar
Villmarkstausa 11 februari, 2014 - 11:12

Du er en fantastisk flott og tøff kvinne ;-))
Klem

Svar
Carola 11 februari, 2014 - 15:55

Bästa Tina vad sägs om en fika någon dag och skratta ihop lite. Hör av dig när krafterna tillåter. Kramar i massor Carola

Svar
countryliving 12 februari, 2014 - 09:46

Tycker du gör helt rätt. Jag har också blottat det mest privata med mina turer till soc pga problemen vi har i vår familj. Det har hjälpt att få stöd ifrån alla i bloggen när jag som mest behövde det och fick mej att kämpa vidare så att jag nu har det bra. Jag känner att människor som egentligen borde stått en nära känner att det är obehagligt och jobbigt och att de inte vet vad de ska säga så att de på bloggen som vågade stötta har betytt så mycket. Samt att man får skriva av sig när det är tungt. Det hjälper ju det med. Stor kram!

Svar
Mia 12 februari, 2014 - 22:54

Ååå finaste du, det är så galet att folk medvetet är ute efter att göra andra illa. Troligen hade de här personerna ett helvete med sig själva och det är just det som gör det hela mer ofattbart… Jag är så glad att du är du och att du lyckats ta dig igenom allt det här. Stor kram, Mia

Svar
rignellskan 16 februari, 2014 - 18:49

Jättehärlig blogg du har! Den kommer jag att fortsätta att följa.
Så kul att du tittar in hos mig också! Ha en fin ny vecka så hörs vi!
Kram anneli

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »