Morgonen började med den lätta förvirring som uppstår varje år när klockorna skall flyttas tillbaka. Jag lär mig aldrig vilka klockor som ändrar sig automatiskt o vilka man själv måste dra tillbaka. Därför springer jag omkring i huset o gastar till min man -Är den här rätt? Skall vi ändra den? Han som har läget under kontroll säger lugnt o stilla -Fixar du dina goda frallor så ordnar jag detta. Det är bra mycket roligare att baka än trixa med tekniken. Vill ni ha nybakta frallor till söndagsfrukosten? Då kan jag rekommendera de här, goda o fort går det också.
Ingredients
Instructions
Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och rör ner dem i äggblandningen. Här kan man utesluta fröna eller tex lägga i lite nötter istället. Jag brukar ta det jag ha hemma.
Låt smeten svälla i 10 minuter.
Sätt ugnen på 200 grader.
Forma degen till frallor eller som tekakor och lägg dem på en plåt, ha på lite topping.
Grädda i ca 15 min.

“Min” sylt gör jag jätteenkelt. Lägg några frusna jordgubbar i en skål o kör i mikron. Mosa dem lite lätt o häll av vätskan. Lägg i några frusna blåbär och rör runt lite. Färdig osockrad sylt. Vill man ha den lite sötare kan man lägga till lite Stevia.
Kramisar
T